Yleistä yhteistilauksista

TaKoRU ry. pyrkii mahdollisuuksien ja jäsenten kiinnostuksen mukaan järjestämään yhteistilauksia erilaisista reserviläiselle tarpeellisista tuotteista. Tältä sivulta löytyvät yhteistilausten pelisäännöt sekä tällä hetkellä yhteistilauksessa olevat tuotteet.


Yhteistilauksien säännöt

  1) Kerhon hallituksella on oikeus muuttaa yhteistilausten sääntöjä koska tahansa ilman ennakkotiedonantoa.
  2) Yhteistilaukset on tarkoitettu vain TaKoRU:n jäsenille.
  3) Kaikilla tilattavilla tuotteilla on normaali tuotetakuu viallisten tuotteiden varalta. Vaihto- ja palautusoikeudesta kerrotaan kunkin myytävän tuotteen kohdalla erikseen.
  4) Eräpäivät ovat tosiaan eräpäiviä. Koska kerho ei ota yhteystilaustenkaan osalta mitään taloudellista riskiä, aiheutuu maksun eräpäivän laiminlyönnistä vain kyseisen yhteistilauksen lykkääntyminen. Toisinsanoen tilaus lähetetään eteenpäin vasta sitten, kun kaikki tilaukseen osallistuvat ovat suorittaneet maksunsa.
  5) Myöhästymisiä ja peruuntumisia voi sattua. Mikäli tuotteen tilaus jostain käsittämättömästä (tai käsitettävästä) syystä peruuntuu, ei kerho tai sen hallitus ole velvollinen korvaamaan myöhästymisestä/peruuntumisesta aiheutuneita kuluja mitenkään. Myöhästymisen sattuessa varustevastaava ottaa yhteyttä kaikkiin tuotteen tilanneisiin, ja selvittää jatkomenettelyn. Jos taas tilaus peruuntuu kokonaan, maksetaan jo kerholle maksetut rahat takaisin tilaajille ilman korkoa.


Tällä hetkellä yhteistilauksessa olevat tuotteet

Tällä hetkellä ei voimassa olevia yhteistilauksia. 

Tulevat yhteistilaukset

Jos mielessäsi on jokin varuste, joka olisi mielestäsi sopiva yhteistilauskohde, niin kerro siitä mailitse osoitteeseen varustevastaava ät takoru.fi. Keräämme tähän sitten vakavammin otettavat ehdokkaat. Jos näet tässä listassa jotain sellaista, jonka haluaisit itse tilata, niin lähetä tästäkin kannatusmailia samaan osoitteeseen. Näin näemme helposti, jos jokin varuste tosiaan kiinnostaa suurta osaa jäsenistämme, niin että voimme pikimmiten polkaista tilauksen käyntiin.(Päivitetty 16.08.2013)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere