Tiedotus

Parhaiten ja helpoiten pysyt selvillä tapahtumista liittyessäsi TaKoRU:n kyynel -postituslistalle. Lista ei ole mikään roskaposti automaatti vaan sen kautta jaetaan tietoa TaKoRU:n tapahtumista ja niiden ajankohtien muutoksista jäsenille. Listalle voi myös tulla tiedotteita muista kerhon hengen mukaisista ja mielenkiintoisista tapahtumista.

Toinen helppo tapa seurata tapahtumia on Ajankohtaista -sivumme, josta löytyy usein tietoa tapahtumista ja suunnitelmista pitemmällekin tulevaisuuteen.

Kerholla on myös instagramtili @takoru_ry, jota voi seurata. Jos tahdot omaa kuvamateriaalia julkaistavan siellä, sitä voi lähettää some(at)takoru.fi. Kerholta löytyy myös oma irc-kanava #TaKoRU. Kanavalta löytyy myös usein tietoa suuremmista tapahtumista ja siellä on helppo kysyä tapahtumista, jos jokin askarruttaa. Kysymyksiä saa myös lähettää osoitteeseen takoru (ät) takoru.fi, josta saa yhteyden hallituksen jäseniin.

Ilmoitustaulujen paperimainontaakin harrastetaan, tosin tamperelaisten koulujen kampukset ovat melko hajanaisesti, vaikkakin tarkoituksenmukaisesti sijoitetut ja palvelemmekin paperisena ainoastaan pääkampuksia eli Tampereen yliopiston Hervannan kampusta ja keskustakampusta sekä TAMKin Teiskontietä.

Myös kerhomme omassa lehdessä, RESSU:ssa, tiedotetaan kerhon toimintaan liittyvistä asioista. Valtakunnallisesta tiedottamisesta huolehtii liittojen Reserviläinen-lehti. Sekin tulee kotiin kannettuna kaikille jäsenmaksunsa maksaneille takorulaisille. Pahaksi onneksi TaKoRUn jäsenmaksu ei kata Pirkanmaan piirin omaa tiedotuslehteä Pirkan Viestiä, tämä lehti tulee kuitenkin kerhohuoneelle ja lisäksi sitä voi käydä luurailemassa Pirkanmaan maakuntakokoelmassa pääkirjasto Metsossa, sekä Piirien toimistolla Tampereen Tammelassa.

 (Päivitetty 14.05.2024)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere