Liittyminen jäseneksi

TaKoRU ry:n varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki reserviläistoiminnasta kiinnostuneet suomalaisessa korkeakoulussa opiskelevat Suomen kansalaiset sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta. Armeija ei siis tarvitse olla käytynä tullakseen mukaan kerhon toimintaan.

Kannattavaksi jäseneksi voivat liittyä myös muut kuin korkeakouluopiskelijat. Kannattavilta jäseniltä peritään korkeampi jäsenmaksu eikä heillä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa; muuten jäsenoikeudet ovat samat kuin varsinaisilla jäsenillä.

Jäseneksi voit ilmoittautua käyttämällä sähköistä jäsenanomuslomaketta. Ennen liittymistä kannattaa lukea myös kerhon säännöt.

Valmistaudu ilmoittamaan seuraavat tiedot itsestäsi:
  • nimi
  • osoite (jäsenpostia varten)
  • sähköpostiosoite
  • syntymäaika
  • sotilasarvo ja aselaji (armeijan suorittaneilta)
  • opiskelupaikka: TAY/TTY/TAMK/POLAMK/muu

Lähetämme sinulle sähköpostia, kun olemme käsitelleet ilmoittautumisen. Jäsenmaksu on normaalisti varsinaisille jäsenille 20 € ja kannattaville jäsenille 40 € per kalenterivuosi ja sen laskuttaa Suomen Reserviupseeriliitto (RUL) kirjeitse. Poikkeuksena tästä, 1.9. tai myöhemmin liittyvät uudet varsinaiset jäsenet saavat loppuvuoden hintaan 5 € ja kannattavat jäsenet hintaan 20 €. Liittyessäsi 1.9. jälkeen toimi näin:

  • Maksa 5 € tai 20 € suoraan TaKoRU:n tilille FI 10 5731 6520 0172 05 viimeistään 7 päivän kuluessa saamastasi sähköpostivastauksesta
  • Laita viestiksi ”jäsenmaksu sukunimesi etunimesi”
  • Poikkeuksen tälle poikkeukselle muodostaa tilanne jossa uusi jäsen haluaa hankkia ”Reserviläisten ampumaturva”-vakuutuksen syksyn aikana. Tällöin saat vakuutuslaskun lisäksi postitse myös laskun täydestä jäsenmaksusta. Jos tilanteesi on tämä, mainitse siitä jäsenanomuksessasi tai ota yhteyttä jäsenvastaavaan (jasenvastaava ät takoru.fi). Kannattaa myös huomata että ampumaturvan vakuutuskausi on kiinteästi maaliskuun alusta helmikuun loppuun. Täten vakuutuksen hankkiminen syksyllä on suhteessa epäedullista.
Liittymisesi yhteydessä tai sen jälkeen voit liittyä myös postituslistallemme, mikäli haluat. Postituslista ei ole mikään roskapostiautomaatti tai keskustelufoorumi, vaan siinä kulkevat ainoastaan hallituksen tiedonannot jäsenistölle tapahtumista ja muista tärkeistä asioista.

Jäsenmaksusi vastikkeeksi saat kerhomme oman jäsenlehden Ressun (vähintään 2 numeroa/vuosi) ja valtakunnallisen Reserviläinen -lehden (8 nroa/vuosi) sekä tietenkin - mikä tärkeintä - oikeuden osallistua kerhomme tapahtumiin.

Tule mukaan toimintaan!

Jäsentietojen muutos ja ylläpito

Osoite tai muiden henkilökohtaisten tietojen päivittäminen onnistuu täältä.

Muista myös kirjata liikuntasuorituksesi Reserviläisurheiluliiton Kuntokortiin, jolloin kuntoluokkasi päivittyy jäsenrekisteriin automaattisesti.

Kannatusmaksu

TaKoRU:lla on myös kannatusmaksu, joka on tänä vuonna 15 euroa. Kannatusmaksu on vapaaehtoinen ja sen voi maksaa kuka tahansa. Kannatusmaksu ei vapauta jäsenmaksuvelvoitteesta eli toisin sanoen jokaisen joka haluaa olla kerhon jäsen, tulee maksaa jäsenmaksu. Sen lisäksi voi halutessaan tukea kerhoa maksamalla kannatusmaksun. Lisätietoja saa jäsenvastaavalta.

Esimerkki: Teemu Teekkari haluaa olla kerhon jäsen, joten hän maksaa jäsenmaksunsa RUL:n lähettämän laskun mukaisesti. Wihtori Wanhaparta haluaa myös olla kerhon jäsen, joten hänkin maksaa jäsenmaksunsa RUL:n lähettämän laskun mukaisesti. Tämän lisäksi Wihtori haluaa kovapalkkaisena diplomi-insinöörinä tukea kerhoa ja maksaa vapaaehtoisen kannatusmaksun alla olevien ohjeiden mukaan.

Näin maksat kannatusmaksun:
Saajan tilinumero: TSOP Hervanta FI 10 5731 6520 0172 05
Saaja: TaKoRU ry
Viesti: Oma Nimi Kannatusmaksu
Summa: 15 euroa

 (Päivitetty 15.09.2019)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere