Liittyminen jäseneksi

TaKoRU ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä kaikki reserviläistoiminnasta kiinnostuneet suomalaisessa korkeakoulussa opiskelevat Suomen kansalaiset sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta. Armeija ei siis tarvitse olla käytynä tullakseen mukaan kerhon toimintaan.

Kannattavaksi jäseneksi voivat liittyä myös muut kuin korkeakouluopiskelijat. Kannattavilta jäseniltä peritään korkeampi jäsenmaksu eikä heillä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa; muuten jäsenoikeudet ovat samat kuin varsinaisilla jäsenillä.

Jäseneksi voit hakea käyttämällä sähköistä jäsenanomuslomaketta. Ennen liittymistä kannattaa lukea myös kerhon säännöt. Lähetämme sinulle sähköpostia, kun olemme käsitelleet hakemuksen.

Hae jäseneksi tästä!

Valmistaudu ilmoittamaan seuraavat tiedot itsestäsi:

  • nimi
  • osoite (jäsenpostia varten)
  • sähköpostiosoite
  • syntymäaika
  • sotilasarvo ja aselaji (armeijan suorittaneilta)
  • opiskelupaikka: TAU/TAMK/POLAMK/muu

Jäsenmaksu on:

  • 22 € varsinaisille jäsenille
  • 42 € kannattaville jäsenille

Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain ja sen laskuttaa Suomen Reserviupseeriliitto (RUL) kirjeitse.

Poikkeuksena tästä, 1.9. tai myöhemmin liittyvät uudet varsinaiset jäsenet saavat loppuvuoden hintaan 5 € ja kannattavat jäsenet hintaan 10 €.

Liittyessäsi 1.9. jälkeen toimi näin:

  • Maksa 5 € (varsinainen jäsen) tai 10 € (kannattava jäsen) suoraan TaKoRU:n tilille FI 10 5731 6520 0172 05 viimeistään 7 päivän kuluessa saamastasi sähköpostivastauksesta
  • Laita viestiksi ”jäsenmaksu sukunimesi etunimesi”

Liittymisesi yhteydessä tai sen jälkeen voit liittyä myös postituslistallemme, mikäli haluat. Postituslista ei ole mikään roskapostiautomaatti tai keskustelufoorumi, vaan siinä kulkevat ainoastaan hallituksen tiedonannot jäsenistölle tapahtumista ja muista tärkeistä asioista. Jäsenmaksusi vastikkeeksi saat kerhomme oman jäsenlehden Ressun (noin 1 numero/vuosi) ja valtakunnallisen Reserviläinen -lehden (8 nroa/vuosi) sekä tietenkin - mikä tärkeintä - oikeuden osallistua kerhomme tapahtumiin.

Tule mukaan toimintaan!

Jäsentietojen muutos ja ylläpito

Osoite tai muiden henkilökohtaisten tietojen päivittäminen onnistuu täältä.

Kannatusmaksu

TaKoRU:lla on myös kannatusmaksu, joka on tänä vuonna 15 euroa. Kannatusmaksu on vapaaehtoinen ja sen voi maksaa kuka tahansa. Kannatusmaksu ei vapauta jäsenmaksuvelvoitteesta eli toisin sanoen jokaisen joka haluaa olla kerhon jäsen, tulee maksaa jäsenmaksu. Sen lisäksi voi halutessaan tukea kerhoa maksamalla kannatusmaksun. Lisätietoja saa jäsenvastaavalta.

Esimerkki: Teemu Teekkari haluaa olla kerhon jäsen, joten hän maksaa jäsenmaksunsa RUL:n lähettämän laskun mukaisesti. Wihtori Wanhaparta haluaa myös olla kerhon jäsen, joten hänkin maksaa jäsenmaksunsa RUL:n lähettämän laskun mukaisesti. Tämän lisäksi Wihtori haluaa kovapalkkaisena diplomi-insinöörinä tukea kerhoa ja maksaa vapaaehtoisen kannatusmaksun alla olevien ohjeiden mukaan.

Näin maksat kannatusmaksun:
Saajan tilinumero: FI 10 5731 6520 0172 05
Saaja: TaKoRU ry
Viesti: Oma Nimi Kannatusmaksu
Summa: 15 euroa

 (Päivitetty 03.05.2024)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere