Esittely

Opiskelijareserviläistoimintaa sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta

TaKoRU on tamperelainen opiskelijareserviläiskerho, joka toimii pääasiassa Tampereella ja lähialueilla, sekä osallistuen valtakunnallisiin kilpailuihin. Jäseneksi liitytään kun opiskellaan Tampereen yliopistolla , Tampereen teknillisellä yliopistolla, Tampereen ammattikorkeakoululla tai Poliisiammattikorkeakoululla.

Kerhomme tarkoituksena on antaa jäsenillemme mahdollisuus viettää vapaa-aikaansa reserviläishenkisessä toiminnassa, ja samalla ylläpitää ja kartuttaa reserviläistaitojaan. Toisena tavoitteenamme on asiallisen tiedon jakaminen maanpuolustuksesta ja varsinkin sen vapaaehtoisesta sektorista.

Kaikki reserviläistoiminnasta kiinnostuneet opiskelijat sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta ovat tervetulleita mukaan kerhomme toimintaan. Toimintamuotojamme ovat maastotoiminta, ammunta, ekskursiot, saunaillat, varusmiesinfot ja erilaiset kurssit ym. vapaaehtoiseen maanpuolustustoimintaan liittyvät asiat. Jos olet kiinnostunut yhdestä tai useammasta edellämainitusta toimintamuodosta, niin TaKoRU on juuri sinun kerhosi.

TaKoRU kuuluu Opiskelijain Reserviupseeripiiriin, mutta jäsenemme ottavat aktiivisesti osaa Tampereella ja ympäristökunnissa mm. Pirkanmaan Reserviläispiirien tapahtumiin. Pirkanmaan Res.piirien toimintaan kuuluu esimerkiksi sovellettuja reserviläisammuntoja ja maastotoimintaa. Kimppakyydit ja muut järjestelyt kuten yhteistilaukset hoituvat sujuvasti, ja reserviläisjärjestöillään on jäsenilleen tarjolla mm. edulliset ampuma- ja tapaturmavakuutukset.

Kutsummekin sinut mukaan kerhomme toimintaan. Viimeisimmät tiedot TaKoRUn toiminnasta löydät Ajankohtaista -sivultamme. Kysymyksiä ja kommentteja kerhon hallitukselle voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen takoru ( ät ) takoru . fi   .

Jos tarvitset kerhon tilinumeroa, se on: TSOP Hervanta FI 10 5731 6520 0172 05

 

TaKoRUn kerhohuone sijaitsee TTY:n Sähkötalon kellarissa. Päivystysaikoina tai muutoin oven ollessa auki olet tervetullut juttelemaan tai esimerkiksi käyttämään kirjastomme palveluita
(Päivitetty 05.12.2014)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere