Esittely

Opiskelijareserviläistoimintaa sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta

TaKoRU on tamperelainen opiskelijareserviläiskerho, joka toimii pääasiassa Tampereella ja lähialueilla, sekä osallistuen valtakunnallisiin kilpailuihin.

Kerhomme tarkoituksena on antaa jäsenillemme mahdollisuus viettää vapaa-aikaansa reserviläishenkisessä toiminnassa, ja samalla ylläpitää ja kartuttaa reserviläistaitojaan. Toisena tavoitteenamme on asiallisen tiedon jakaminen maanpuolustuksesta ja varsinkin sen vapaaehtoisesta sektorista.

TaKoRU kuuluu Opiskelijain Reserviupseeripiiriin, mutta jäsenemme ottavat aktiivisesti osaa Tampereella ja ympäristökunnissa mm. Pirkanmaan Reserviläispiirien tapahtumiin. Pirkanmaan Res.piirien toimintaan kuuluu esimerkiksi sovellettuja reserviläisammuntoja ja maastotoimintaa. Kimppakyydit ja muut järjestelyt kuten yhteistilaukset hoituvat sujuvasti, ja reserviläisjärjestöillään on jäsenilleen tarjolla mm. edulliset ampuma- ja tapaturmavakuutukset.

Toimintamuotojamme ovat maastotoiminta, ammunta, ekskursiot, saunaillat, varusmiesinfot ja erilaiset kurssit ym. vapaaehtoiseen maanpuolustustoimintaan liittyvät asiat. Jos olet kiinnostunut yhdestä tai useammasta edellämainitusta toimintamuodosta, niin TaKoRU on juuri sinun kerhosi.

Kaikki reserviläistoiminnasta kiinnostuneet opiskelijat sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta ovat tervetulleita mukaan kerhomme toimintaan. Jäseneksi liittymisestä saat lisätietoa täältä.

Kutsummekin sinut mukaan kerhomme toimintaan. Viimeisimmät tiedot TaKoRUn toiminnasta löydät Ajankohtaista -sivultamme. Kysymyksiä ja kommentteja kerhon hallitukselle voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen takoru ( ät ) takoru . fi   .

Jos tarvitset kerhon tilinumeroa, se on: FI 10 5731 6520 0172 05

TaKoRUn kerhohuone sijaitsee TAU:n Hervannan kampuksen Sähkötalon kellarissa. Päivystysaikoina tai muutoin oven ollessa auki olet tervetullut juttelemaan tai esimerkiksi käyttämään kirjastomme palveluita
(Päivitetty 20.04.2024)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere