22.-24.09. [RESUL] Syysjotos 2023
Lähde mukaan kisailemaan Reserviläisurheiluliiton (RESUL) syysjotokselle! TaKoRU lähettää tänä vuonna kolme partiota syysjotokselle edustamaan ja kustantaa näiden osallistumismaksut. Ilmoittautuminen TaKoRUn partioihin viimeistään 30.8.2023 klo 18.

RESULin syysjotos ”Tolokun jotos 2023” järjestetään Siilinjärvellä 22.-24.9.2023. Jotoksella kilpaillaan 3-4 henkilön partioina. Kilpailun vaativin sarja kestää perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään ja marssimatka tulee olemaan noin 50 km. Muut sarjat ovat jotain tältä väliltä. Kilpailuun on järjestetty yhteiskyyti Tampereelta puolustusvoimien kalustolla perjantaina ja paluu on sunnuntaina. Tarkempi aikataulu selviää lähempänä. Mikäli sinua kiinnostaa retkeily, ampuminen, suunnistaminen ja muut sotilastaitoja mittaavat tehtävät, niin lähde mukaan kisailemaan ja pitämään TaKoRUn lippua korkealla.

Tässä linkki jotoksen yleisesittelyyn:
https://resul-kalenteri.fi/laji/jotos/

Tässä linkki tämän vuoden jotos tapahtumaan, josta saat paremman käsityksen mitä on tarjolla:
https://www.rul.fi/siilinjarvi/tolokun-jotos-2023/

TaKoRU kustantaa osallistumismaksun kaikkien TaKoRU nimellä kilpailevien partioiden osalta joidenka jäsenistä on vähintään puolet TaKoRUn jäseniä. Eli halutessasi käyttää tämän mahtavan tuen, kerää TaKoRU kaverisi kasaan ja ilmoittaudu allekirjoittaneelle alla olevien ohjeiden mukaan. Voit täydentää partiotasi muilla reserviläisillä ohjeistuksen sallimissa rajoissa. Voit myös ilmoittautua yksin tai vajaalla partiolla. Yritän koota ilmoittautuneista kokonaisia partioita, mutta partioiden koosta johtuen, en lupaa tämän toteutuvan 100 % todennäköisyydellä.

Ilmoita minulle osoitteeseen: antti.laalahti@takoru.fi seuraavat tiedot itsestäsi/partion jäsenistä viimeistään 30.8.2023 klo 18 ja pidä sen jälkeen puhelimesi auki sekä sähköpostisi ajan tasalla. Toimitaan näin sen takia, että kilpailun viimeinen ilmoittautumispäivä on jo 31.8.2023. Älä/älkää ilmoittautuko vielä RESULin sivujen kautta kilpailuun, ennenkö olen saanut partiot organisoitua ja ilmoitettua teille kokoonpanot:

- Nimi
- Oletko TaKoRUn jäsen
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Aselaji
- Sotilasarvo
- Oletko ollut aiemmin jotoksella
- Mihin sarjaan haluat, sotilas-, reserviläis- vai retkisarjaan
- Kuka on partion johtaja, jos ilmoitat koko partion tai onko sinulla kiinnostusta olla partion johtaja, jos ilmoittaudut yksinäsi
- Tarvitsetko tai saako partioosi sijoittaa lisää jäseniä
- Osallistutteko yhteiskyytiin
- Muuta kysyttävää

Lisää tieto asian tiimoilta voi kysellä allekirjoittaneelta. Kasataan jälleen toimivat partiot kisaan. Mikäli sinulta uupuu jotain varusteita, niin niitä voi kysellä TaKoRUlta lainaan.

Antti Laalahti
antti.laalahti@takoru.fi
040 777 3747
 
(Päivitetty 25.08.2023)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere