10.-11.06. ORUP SRA SM-karsinta, Hälvälä 10.6.
Kilpailukutsu:
Opiskelijain reserviupseeripiirin (ORUP) eteläisten kerhojen SRA SM-karsintakilpailu 2022

Ajankohta:
Kilpailu lauantai 11.6.2022. Ilmoittautuminen (ennakkoilmoittautumisen lisäksi) kisapäivänä klo 8:30 – 9:30. Huom! SRA-tuomareille ilmoittautuminen viimeistään klo 8:45. Tuomareilla klo 9 – 10 tutustuminen rasteihin. Myös ajoissa tulleet kilpailijat voivat osallistua rasteihin tutustumiseen ennen kisaa. Näin toimitaan, koska erillistä esikisaa ei järjestetä, joten squadit tuomaroivat itse itsensä kisaamisen aikana. Ampuma-aika 10-18.
Kilpailun rakennus: pe 10.6.2022 iltapäivällä ja illalla. Tästä lisää alempana.

Paikka:
Hälvälän ampumarata
Ampumaradantie 111 (Navigaattoriin kannattaa laittaa kuitenkin osoitteeksi Tiilikankaantie 33 koska joissain laitteissa ajattaa väärään paikkaan. Tiilikankaantieltä käännytään vasemmalle Ampumaradantielle)
15880 Hollola

Hälvälän radoista kisassa on käytettävissä 2 hirvirataa ja tilannerata/toimintamonttu. Muut radat PV:n /MPK:n käytössä. Kartta rata-alueesta kutsun lopussa.
Ennen kisaa kokoontuminen ja ilmoittautuminen linkin mukaisessa paikassa: https://goo.gl/maps/mX7NwfTnq588KjLJ6

Kilpailumaksu on 15e. Tätä ei peritä perjantaina kisan rakentamiseen osallistuvilta. Kisamaksu maksetaan paikan päällä käteisellä.

Kilpailussa on jaossa 4 kpl SM-kisapaikkoja (pohjoisen kerhoissa 2 kpl). Kilpailuun voivat osallistua seuraavien yhdistysten jäsenet: TaKoRU, ARU, TuKoRes, JARU, LaTeRes. Kilpailussa on tilaa maksimissa 36 ampujalle. SM-paikkoja ratkaistaessa vakioampujien tulos tullaan kertomaan 1,05:llä. Yksi paikka on varattu nais-ampujalle, kunhan kyseinen ampuja saavuttaa vähintään 75 % voittajan pisteistä. Kilpailua sponsoroi Aawee ja luvassa on arvontapalkintoja. Kisaan osallistujilta vaaditaan luonnollisesti SRA-ampujastatus sekä voimassa oleva vakuutus, kuten RUL-plus tai SAL-ampujavakuutus. Vakuutuksen voimassaolo on kyettävä todistamaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen kilpailuun SSI:ssä. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 23.5.2022 klo 18 oheisen linkin takaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittaudut, mutta et pääsekään kilpailuun, PERU osallistumisesi SSI:ssä tai mörökölli sinut vieköön. Mikäli sinulla ei ole SRA-korttia, olet tervetullut tutustumaan lajiin toimitsijan roolissa. Tällöin yhteys kilpailun johtajaan, ei SSI-ilmoittautumista. Squaditus tehdään paikan päällä.
https://shootnscoreit.com/event/22/15043/


Kilpailussa tullaan ampumaan kiväärillä ja pistoolilla tällä tietoa 5 rastia. Ampumaetäisyydet kiväärillä max 100m ja pistoolilla max 30m. Rastikuvaukset pyritään lähettämään ilmoittautuneille kilpailijoille viimeistään viikkoa ennen kilpailua.

Sarjoja tulee olemaan TST, 7,62, naiset ja tulokas. Tulokassarjaan voi osallistua, mikäli SRA-ampujakortti on päivätty 2020 tai myöhemmin. Sallitut kaliiperit SRA-sääntöjen mukaan, paitsi kiväärillä max. 7,62x51 tai vastaava.

Kilpailun rastit tullaan rakentamaan perjantaina iltapäivällä ja illalla. Kisan mahdollistamiseksi tarvitaan siis toimitsijoita perjantaina paikalle. Toimitsijoille on perustettu Telegram-ryhmä, jossa sovitaan järjestelyistä tarkemmin. Mikäli pääset saapumaan paikalle jo perjantaina, ilmoita siitä allekirjoittaneelle, niin lisätään sinut ryhmään. Rakentajat ottakaa mukaan tarvittavia työkaluja: ruuvinvääntimet, sahat, pikkulekat jne.

On keskeistä saada kilpailuun riittävästi SRA-tuomareita. Mikäli osallistut kilpailuun ja sinulla on SRA-tuomaristatus, ilmoita siitä kilpailun johtajalle. Näin saadaan kartoitettua tuomareiden määrä ja tarvittaessa tehtyä hätäisiä peliliikkeitä. Timerit mukaan ehdottomasti.

Kilpailijoille ja rakentajille on mahdollisuus majoitukseen ja saunomiseen perjantaina illalla. Sänkypaikkoja on hyvin rajallisesti. Mikäli jäät yöksi, varaudu makuualustalla ja makuupussilla ym. tarvittavalla. Majoituksesta löytyy jääkaappi, juokseva vesi ja ruoanlaittomahdollisuus.

Ainakin TaKoRUn jäsenille kilpailuun voidaan järjestää lainakalusto. Muiden yhdistysten jäsenet voivat tiedustella mahdollisuutta lainakalustoon omalta yhdistykseltään.

Tänä vuonna SRA SM-kisat ovat 6. – 7.8.2022 Rovaniemen Heinuvaarassa Rovajärven ampumakenttä-alueella. Todennäköisesti ORUP tulee korvaamaan kilpailijoiden osallistumismaksun (100e), mutta tästä ei ole vielä saatu vahvistusta.

Huomatkaa, että RESUL mestaruuskilpailun yleissääntöjen mukaisesti ORUPia voi SM-kisoissa edustaa ainoastaan, mikäli vuoden ensimmäisessä kilpailussa on edustanut ORUPin alaista yhdistystä.

Ratamestarina ORUPin karsintakisassa toimii Visa Mattila (ARU).


Terveisin,
Eero Kaaja,
Kilpailun johtaja
TaKoRU
eero.kaaja@takoru.fi
 
(Päivitetty 16.05.2022)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere