11.08. X vuotuinen 25km lenkki
Elokuun toisena keskiviikkona TaKoRUn jokavuotinen 25 km lenkki saavuttaa jo uskomattoman kymmenennen inkarnaationsa. Tapahtuma korvaa kyseisen viikon normaalin viikkolenkin.

Muutaman vuoden tauon jälkeen tällä kertaa liikkeelle lähtee taas kaksi osastoa, yksi kävellen ja toinen hölkäten. Hölkkäporukan tavoiteaika on (alle) 3 tuntia ja kävelyporukan (alle) 6 tuntia.

Hölkkäosasto lähtee normaalien viikkolenkkien tapaan klo 18.00 Hervannan yliopistokampuksen obeliskilta, joka löytyy keskeltä Tietotalon ja parkkitalon välistä nurmikenttää. Kävelyosasto taas lähtee samasta paikasta klo 15.00, jolloin molemmat osastot ovat oletettavasti maalissa noin klo 21.

Osallistua voivat kaikki itsensä kykeneväksi tuntevat, eikä lysti edes maksa mitään. Hölkkäosastoon lähtevillä kuitenkin olisi hyvä olla jonkin verran harrastepohjaa hölkkäämisestä.

Matkaan voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pauli.jarvinen (ät) takoru.fi. Mukaan saa kuitenkin tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista, vain saapumalla ajoissa lähtöön.

Matkan varrella ei ole huoltoa, joten säänmukaisen lenkkeilyvarustuksen lisäksi mukaan kannattaa varata ainakin juomavettä. Näin pitkäkestoisessa suorituksessa myös lisäenergiasta energiapatukan tms. muodossa voi olla hyötyä. Myös maksuvälineitä suositellaan otettavaksi mukaan sen verran, että mahdollisen loukkaantumisen sattuessa pääsee taksilla kotiin.

Kuljettava reitti on näillä näkymin viime vuosien mukainen ja nähtävissä linkin takaa: http://www.takoru.fi/kuvat/kartta_25km_lenkki_2018.png.

Lisätiedot:
pauli . jarvinen ät takoru . fi
 
(Päivitetty 29.07.2021)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere