22.06. Pistoolipäivä lennostossa
Koronarajoitusten poistuttua on jälleen aika herätellä TaKoRUn toimintaa, ja ensimmäisenä on vuorossa pistoolipäivä Satakunnan lennoston 25m radalla tiistaina 22.6. Tapahtuma alkaa klo 17 ja päättyy klo 20. Radalle siirrytään yhteiskyydein.

Pistooleita, patruunoita, kuulonsuojaimia, ym. tarvittavia varusteita tuodaan paikalle yhdistyksen puolesta, joten mitään omia varusteita ei välttämättä tarvita. Luonnollisesti silti omankin soveltuvan aseen voi tuoda. TaKoRUn tuomia 9x19-patruunoita voi lunastaa käyttöönsä hintaan 12e / 50ptr.

Tapahtuma on tarkoitettu vain TaKoRUn jäsenille. Ilmoittaudu viimeistään 19.6. oheisella lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHQlteaFtNXomUGFk07YnDUnWGEsWNS2R-yp7anbt3ZNVUXQ/viewform?usp=pp_url
Ilmoittautuneet saavat lisäohjeita sähköpostilla kyyteihin ym. liittyen viimeistään 21.6.

Vaikka tapahtuma pidetäänkin pistooliradalla, on sen yhteydessä mahdollista kerätä myös kivääriammunnan harrastuskerta kerhon 9x19-kaliiberisella kiväärillä. Jos aiot hakea ostolupaa omalle itselataavalle kiväärille ilman rajoitettua lipaskapasiteettia, tarvit vähintään viisi kivääriharrastuskertaa 12kk kuluessa.

Kannattaa myös jo tässä kohtaa merkitä kalenteriin 19.7., jolloin vuorossa on kivääripäivä 150m radalla sekä pienimuotoinen SRA-kilpailu/vast. toimintaradalla. Tarkempaa tietoa tästä tapahtumasta on luvassa myöhemmin.

lisätiedot: ampumatoimikunta (ät) takoru.fi
 
(Päivitetty 12.06.2021)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere