06.06. [ORUP] SRA-SM-karsinta Lopella
TaKoRU:n kattojärjestöllä Opiskelijain Reserviupseeripiirillä on Niinisalossa 26.7.-1.8 järjestettäviin SRA SM 2021 -kisoihin kuusi (6) piirikohtaista kiintiöpaikkaa, jotka jaetaan piirin SRA-ampujien määrän perusteella Etelä- ja Pohjois-Suomen yhdistyksille seuraavasti: neljä (4) Etelä-Suomen ja kaksi (2) Pohjois-Suomen yhdistyksille. Piirin SRA-ampujista noin 66 % kuuluu Etelä-Suomen ja 34 % Pohjois-Suomen yhdistyksiin, mihin edellä mainitut alueelliset kiintiöpaikkojen määrät perustuvat.

Etelä-Suomen karsinta järjestetään Lopella 6.6, joka on samalla ARU:n SRA-mestaruuskisa. Karsintaan ovat oikeutettuja osallistumaan ARU:n, JARU:n, TaKoRU:n, LaTeRes:n ja TuKoRes:n SRA-ampujat. Ilmoittautuminen karsintoihin tapahtuu tämän linkin takana, josta löydät myös tarkemman kisainfon ja järjestäjän yhteystiedot mahdollisia kysymyksiä varten.

Pohjoisen karsinta järjestetään Oulussa Hiukkavaaran ampumaradalla 12.6. Reservin urheiluampujien SRA-kisan yhteydessä. Kisailmoittautuminen tapahtuu MPK:n järjestelmän kautta, kun tapahtuma aukeaa MPK:n kalenteriin. Karsintaan ovat oikeutettuja osallistumaan KoRes:n, LORU:n, PAM:n ja VORU:n SRA-ampujat.
 
(Päivitetty 19.05.2021)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere