10.07. TaKoRU-ARU SRA-kilpailu
Perinteikäs TaKoRU vastaan ARU -SRA-kilpailu järjestetään lauantaina 10.7.2021 Hälvälässä, noin 1,5h ajomatkan päässä Tampereelta. (ARU = akateemiset Reserviupseerit, siis Helsingin opiskelijaressuyhdistys.) Lähde siis näyttämään Hesalaisille kaapin paikka! Viime kisassa voitto meni Helsinkiin, joten eiköhän korjata tilanne. Samalla on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan muihin lajin harrastajiin.

Kaikkien kilpailuun osallistuvien on ilmottauduttava SSI (shootnscoreit) järjestelmän kautta. SSI vaatii käyttäjätunnuksen luomisen, mutta ei hätää! Työ ei valu hukkaan, sillä SSI:tä käytetään nykyään liki kaikissa SRA-kilpailuissa.
Kun olet luonut tunnuksen, klikkaa kilpailusivulla register/ilmoittaudu nappulaa ja liity kilpailuun.

Ilmoittautuminen linkin takaa. Merkatkaa edustamaksenne yhdistykseksi TaKoRU. Ensimmäisen viikon ajan puolet paikoista on varattu molemmille kerhoille. Sen jälkeen paikat ovat "vapaata riistaa".

https://shootnscoreit.com/event/22/12844/

Mikäli osallistut kilpailuun ja sinulla on SRA-tuomari status, ilmoita siitä allekirjoittaneelle.

Kilpailussa ammutaan todennäköisesti 5 rastia (vain pistooli + kivääri), tarkemmat rastikuvaukset julkaistaan ennen kilpailun alkua. Kilpailumaksu on vaivaiset 10 euroa ja se maksetaan paikan päällä.

Sarjoja on useampia:
- Tulokas: SRA kortti max. kaksi vuotta sitten saatu. Korttiin painettu päivämäärä ratkaisee. (SSI:ssä junior)
- 7,62: kivääri ampuu joko 7,62x39 tai 7,62x51 patruunaa
- TST: TST-cupin vaatimukset (SSI:ssä military)
- Naisten sarja
Voit osallistua niin moneen sarjaan kun tahdot. Näiden lisäksi on luokat avoin ja vakio, joista valitset vain toisen kiväärin ja pistoolin varusteiden mukaan. Jos et vielä tiedä millä aseella ammut, valitse jompikumpi, valinnan voi muuttaa.

Osallistujamäärä rajattu. Ensimmäisen ilmoittautumisviikon ajan molemmille kerhoille on varattu yhtä monta paikkaa, sen jälkeen paikat ovat molempien kerhojen käytettävissä. SRA-kurssi ampumakokeineen on oltava käytynä. TaKoRUlaisille aloitteleville SRA-ampujille järjestyy lainakalusto kokonaisuudessaan tarvittaessa. Kilpailu soveltuukin erittäin hyvin aloittelijalle vaikkapa ensimmäiseksi kisaksi! Tämän alemmaksi kynnys SRA-kisojen testaamiseen tuskin laskee. Tapahtumassa on myös mahdollista tutustua lajiin toimitsijan roolissa, mikäli kurssia ei ole käytynä.

Kerhojen välinen mestaruus ratkaistaan kerhon muutaman parhaan ampujan tuloksista (vakio-luokka ja TST-sarja huomioiden).

Rastit rakennetaan perjantain 9.7. aikana, toivommekin mahdollisimman monen ehtivän avuksi. Kisa ammutaan 10.7. ennen klo 18. Tarkempi aikataulu tiedotetaan kilpailijoille myöhemmin. Mikäli pääset toimitsijaksi jo perjantaina tai aikaisin lauantaina, täytä oheinen lomake:

https://forms.gle/x6cVYYa1KRLgfbNZ8

Pe-la on mahdollista yöpyä (ja saunoa) alueella. Tarkemmat ohjeet paikanpäälle, Google mapsiin:
Hälvälän Ampumarata, Tiilikankaantie 33 ja siitä vasemmalle, 15880 Ampumaradantielle

Takorulaiset voivat kysellä kimppakyytejä ja lainakalustoa eero.kaaja(ät)takoru.fi. Samasta osoitteesta voi kysellä lisätietoja kilpailuun liittyen.
 
(Päivitetty 16.06.2021)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere