Tiistaisin: Ampumavuorot Osmonkalliossa (talvikausin)
Vuorot olivat keskeytettynä COVID-tilanteen johdosta koko kevätkauden, sillä Tampereen kaupunki oli sulkenut kaikki sisäliikuntatilat. Vuorot palaavat pitkältä tauolta 5.10.2021

TaKoRUn pienoispistoolivuoro Osmonkallion väestösuojassa järjestetään tiistaisin kello 20-22 talvikausin, eli lokakuun alusta huhtikuun loppuun.

Pienoispistooliammunta on ahkerastikin harrastettuna opiskelijan kukkarolle sopiva ammuntalaji: patruunoita voit lunastaa käyttöösi paikanpäältä hintaan 4,50 EUR / 50 kpl, eikä muita kustannuksia synny. Radalla on myös kuusi kerhon omistamaa pienoispistoolia vapaasti käytettävissä.

Pienoispistoolivuoroille ovat tervetulleita kaikki TaKoRUn jäsenet riippumatta siitä, omaavatko kokemusta ammunnasta vai eivät. Mikäli olet ensikertalainen, niin ilmoita siitä ammunnan johtajalle paikan päällä.

Samaan aikaan pienoispistoolivuorojen kanssa TaKoRUn jäsenillä on mahdollisuus ampua myös 50m radalla omilla pienoiskivääreillään. Yhdistyksellä ei ole pienoiskivääreitä lainattavaksi.

Talvikaudella 2019-2020 kokeiluluonteisesti harrastettu 9mm pistooleilla ammunta Osmonkalliossa päättyi, mutta näillä näkymin sekin pääsee jatkumaan syksyllä 2021, kun radalle asennetaan jykevämmät luotiloukut kesän 2021 aikana.


Osmonkalliooon löydät näillä ohjeilla: www.takoru.fi/?pg=osmari.

Lisätiedot: ampumatoimikunta (ät) takoru.fi
 
(Päivitetty 04.10.2021)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere