Tiistaisin: Ampumavuorot Osmonkalliossa (talvikausin)
Vuorot ovat keskeytettynä COVID-tilanteen johdosta toistaiseksi, sillä Tampereen kaupunki on sulkenut kaikki sisäliikuntatilat. Tuorein kaupungin tiedote aiheesta on annettu 7.1.2021, eikä siinä enään luvata mitään ennalta päätettyä päättymisaikaa sululle.

TaKoRUn pienoispistoolivuoro Osmonkallion väestösuojassa järjestetään tiistaisin kello 20-22 talvikausin, eli lokakuun alusta huhtikuun loppuun.

Pienoispistooliammunta on ahkerastikin harrastettuna opiskelijan kukkarolle sopiva ammuntalaji: patruunoita voit lunastaa käyttöösi paikanpäältä hintaan 4,50 EUR / 50 kpl, eikä muita kustannuksia synny. Radalla on myös kuusi kerhon omistamaa pienoispistoolia vapaasti käytettävissä.

Pienoispistoolivuoroille ovat tervetulleita kaikki TaKoRUn jäsenet riippumatta siitä, omaavatko kokemusta ammunnasta vai eivät. Mikäli olet ensikertalainen, niin ilmoita siitä ammunnan johtajalle paikan päällä.

Samaan aikaan pienoispistoolivuorojen kanssa TaKoRUn jäsenillä on mahdollisuus ampua myös 50m radalla omilla pienoiskivääreillään. Yhdistyksellä ei ole pienoiskivääreitä lainattavaksi.

Talvikaudella 2019-2020 kokeiluluonteisesti harrastettu 9mm pistooleilla ammunta Osmonkalliossa on toistaiseksi päättynyt. Se voinee jatkua tulevaisuudessa, kunhan kaupunki saa asennettua radalle jykevämmät luotiloukut. Tälle ei kuitenkaan ole mitään vahvistettua aikataulua.


Osmonkalliooon löydät näillä ohjeilla: www.takoru.fi/?pg=osmari.

Lisätiedot: ampumatoimikunta (ät) takoru.fi
 
(Päivitetty 09.01.2021)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere