Tiistaisin: Ampumavuorot Osmonkalliossa (talvikausin)
Pirkanmaan COVID-rajoituksista johtuen Osmonkallion vuoroille voi osallistua vain koronapassilla alkaen 7.12.2021. Sääntö on voimassa toistaiseksi. Tästä ja mahdollisista muista rajoituksista kerrotaan täällä, kun tilanne kehittyy.

TaKoRUn pienoispistoolivuoro Osmonkallion väestösuojassa järjestetään tiistaisin kello 20-22 talvikausin, eli lokakuun alusta huhtikuun loppuun.

Pienoispistooliammunta on ahkerastikin harrastettuna opiskelijan kukkarolle sopiva ammuntalaji: patruunoita voit lunastaa käyttöösi paikanpäältä hintaan 4,50 EUR / 50 kpl, eikä muita kustannuksia synny. Radalla on myös kuusi kerhon omistamaa pienoispistoolia vapaasti käytettävissä.

Pienoispistoolivuoroille ovat tervetulleita kaikki TaKoRUn jäsenet riippumatta siitä, omaavatko kokemusta ammunnasta vai eivät. Mikäli olet ensikertalainen, niin ilmoita siitä ammunnan johtajalle paikan päällä.

Samaan aikaan pienoispistoolivuorojen kanssa TaKoRUn jäsenillä on mahdollisuus ampua myös 50m radalla omilla pienoiskivääreillään. Yhdistyksellä ei ole pienoiskivääreitä lainattavaksi.

Kesällä 2021 Osmonkallioon on asennettu uudet jykevämmät luotiloukut, ja niinpä myös talvikaudella 2019-2020 kokeiltu 9mm pistooleilla ammunta on jälleen ollut mahdollista marraskuusta 2021 alkaen. Tätä harrastetaan 50m radalla, jolloin osa viikoista on varattu pistooliammuntaan ja osa pienoiskivääriammuntaan. Viikkojen jaosta tiedotetaan kerhon Kyynel-postilistalla.

Osmonkalliooon löydät näillä ohjeilla: www.takoru.fi/?pg=osmari.

Lisätiedot: ampumatoimikunta (ät) takoru.fi
 
(Päivitetty 10.12.2021)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere