26.08. IX vuotuinen 25km lenkki
Elokuun viimeisenä keskiviikkona TaKoRUn jokavuotinen 25 km lenkki realisoituu jo yhdeksännen kerran. Tapahtuma korvaa kyseisen viikon normaalin viikkolenkin.

Lähtökohtaisesti lenkkiporukka liikkuu yhtenä osastona kevyttä hölkkävauhtia. Tavoitteena suoritukselle on noin 3 tunnin kokonaisaika.

Matkaan lähdetään normaalien viikkolenkkien tapaan klo 18.00 Hervannan yliopistokampupksen obeliskilta, joka löytyy Tietotalon ja parkkitalon väliseltä nurmikentältä. Osallistua voivat kaikki itsensä kykeneväksi tuntevat, eikä lysti edes maksa mitään. Matkaan voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pauli.jarvinen (ät) takoru.fi. Mukaan saa kuitenkin tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista vain saapumalla ajoissa lähtöön.

Matkan varrella ei ole huoltoa, joten säänmukaisen lenkkeilyvarustuksen lisäksi mukaan kannattaa varata ainakin juomavettä. Näin pitkäkestoisessa suorituksessa myös lisäenergiasta energiapatukan tms. muodossa voi olla hyötyä. Myös maksuvälineitä suositellaan otettavaksi mukaan sen verran, että mahdollisen loukkaantumisen sattuessa pääsee taksilla kotiin.

Juostava reitti on näillä näkymin kahden edellisvuoden mukainen ja nähtävissä linkin takaa: http://www.takoru.fi/kuvat/kartta_25km_lenkki_2018.png.

Lisätiedot:
pauli . jarvinen ät takoru . fi
 
(Päivitetty 17.08.2020)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere