23.07. RESUL Four Day March
Oletko miettinyt miltä TaKoRUn viikkolenkki näyttää väärään suuntaan käveltynä? Oletko aina ollut sitä mieltä, että olet täydellinen radiokasvo? Tykkäätkö kiusata itseäsi aikaisin aamusta? Emme mekään, mutta torstaina tätä kaikkea on kuitenkin mahdollista päästä kokeilemaan.

TaKoRU järjestää torstaina mahdollisuuden osallistua Reserviläisurheiluliiton Four Day March -etämarssitapahtumaan. Taisteluajatus on kävellä perinteisen viikkolenkin reitti päinvastaiseen suuntaan, Hervannan kampukselta Lukonmäen kautta Suolijärven ympäri ja takaisin. Urakka alkaa kello 0630.

Lisäksi torstaina Yle Tampere tekee aamulähetykseensä jutun tapahtumasta ja toimittaja tulee haastattelemaan marssijoita. Jos siis haluat päästä levittämään marssimisen ilosanomaa myös radiossa, tässä on tilaisuutesi. Pakko ei tietenkään ole. Voit myös tulla vain mukaan kävelemään.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, riittää kun ilmestyt lähtöpaikalle, Hevannan kampuksen obeliskille torstaina kello 0630.

Four Day March on erinomainen tapa motivoida itseään testaamaan ja kehittämään omaa marssikuntoaan. Jo yhtenä päivänä kävelty marssi lasketaan hyväksytyksi suoritukseksi. Kaikkina päivinä ei siis ole pakko kävellä. Päivämatkaksi voi valita 10, 25 tai 40 kilometriä. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Tapahtumasta voi lukea lisää osoitteesta https://www.resulfourdaymarch.fi/

tl;dr:
Mitä: 10 km kävelylenkin ja radiohaastattelu
Missä: Hervannassa, lähtö Hervannan kampuksen obeliskilta
Milloin: Tulevana torstaina 23.7. kello 0630
 
(Päivitetty 22.07.2020)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere