03.03. Naisten ammunnat Osmonkalliossa
Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi TaKoRU järjestää täysin ilmaisen naisille suunnatun ammuntatapahtuman. Mikäli et ole koskaan päässyt kokeilemaan ammuntaa ja asia kiinnostaa sinua edes etäisesti, on tilaisuutesi tässä ja nyt! Nyt ei vaadita jäsenyyksiä tai kokemuksia, vaan tarkoituksena on levittää ammunnan ilosanomaa uusille ihmisille!

Ammuntakekkerit järjestetään tiistaina 3.3.2020 klo 20.00 Tammelassa Osmonkallion väestönsuojassa sisäampumaradalla. Tarkempi sijainti löytyy osoitteesta http://www.takoru.fi/?pg=osmari. Koska aloitusaika on hyvin myöhäinen, pyydetään kaikkia innokkaita saapumaan paikalle hyvissä ajoin (noin 19:50), jotta tapahtuma saadaan käyntiin jouhevasti.

Paikan päällä pääset kokeilemaan täysin ilmaiseksi pienoispistoolilla ampumista muutaman kierroksen verran. Tämä tapahtuma on perinteisesti tarkoitettu juuri vasta-alkajille ammuntakipinän tartuttamiseksi. Tilaisuudessa neuvomme alusta- (ja tarvittaessa kädestä) pitäen turvallisen aseenkäsittelyn, ratakäyttäytymisen sekä oikean ammuntatekniikan. Aseet, opastajat ja tarvittavat varusteet tulevat paikalle kerhon puolesta. Tapahtumassa pyritään siihen, että jokaisella on oma henkilökohtainen avustaja ja neuvoja koko ajan vieressä, joten ammuntaa ei tarvitse jännittää yhtään.

Mikäli innostut ammunnasta kovasti illan aikana ja aikaa jää ylitse, voit jäädä paikalle kokeilemaan ammuntaa pidempäänkin. Tällöin kerho myy sinulle paikan päällä lisää patruunoita edulliseen normaalihintaan 4,5€/50ptr. Sinun ei siis tarvitse olla pankkiiri harrastaaksesi pienoispistooliammuntaa jatkuvana harrastuksena. Tämän lisäksi paikalla on muita kokeneita ampujia, jotka jakavat mielellään tietoutensa ja antavat ohjeita ammuntaharrastuksessa alkuun pääsemiseksi.

Sanottakoon vielä, että tapahtuman nimestä huolimatta myös miehet ovat tervetulleita, mutta tapahtumaa on vähintäänkin syytä mainostaa naistuttavilleen ansaitakseen paikkansa radalla. Lisätietoja tapahtumasta saa rohkeasti kysyä osoitteesta: ampumatoimikunta (ät) takoru.fi
 
(Päivitetty 21.02.2020)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere