05.12. PERUTTU: TaKoRU vastaan ARU -SRA-kilpailu
KILPAILU ON PERUTTU COVID19-rajoitusten johdosta. Kilpailu pyritään järjestämään alkuvuodesta 2021.


Perinteikäs TaKoRU vastaan ARU -SRA-kilpailu järjestetään lauantaina 5.12.2020 Padasjoella. (Tapahtuman ajankohta jouduttiin olosuhteiden pakosta muuttamaan viikolla myöhäisemmäksi aiemmin ilmoitetusta. ARU = akateemiset Reserviupseerit, siis Helsingin opiskelijaressuyhdistys.) Lähde siis näyttämään Hesalaisille kaapin paikka! Viime vuonna voitto meni Helsinkiin, joten eiköhän korjata tilanne. Samalla on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan muihin lajin harrastajiin.

Kaikkien kilpailuun osallistuvien on ilmottauduttava SSI (shootnscoreit) järjestelmän kautta. SSI vaatii käyttäjätunnuksen luomisen, mutta ei hätää! Työ ei valu hukkaan, sillä SSI:tä käytetään nykyään liki kaikissa SRA-kilpailuissa.Kun olet luonut tunnuksen, klikkaa kilpailusivulla register nappulaa ja liity kilpailuun.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä oheinen googleforms lomake sekä SSI:in ilmoittautuminen, joka myös löytyy linkin takaa.

https://forms.gle/q38XFgTZLuckczMcA  

Kilpailussa ammutaan 4-5 rastia (vain pistooli + kivääri), tarkemmat rastikuvaukset julkaistaan ennen kilpailun alkua. Kilpailumaksu on vaivaiset 10 euroa ja se maksetaan paikan päällä.

Sarjoja on useampia:- Tulokas: SRA kortti saatu 2019 tai sen jälkeen. Korttiin painettu päivämäärä ratkaisee. (SSI:ssä junior)- 7,62: kivääri ampuu joko 7,62x39 tai 7,62x51 patruunaa- TST: TST-cupin vaatimukset (SSI:ssä military)- Naisten sarjaVoit osallistua niin moneen sarjaan kun tahdot. Näiden lisäksi on luokat avoin ja vakio, joista valitset vain toisen kiväärin ja pistoolin varusteiden mukaan. Jos et vielä tiedä millä aseella ammut, valitse jompikumpi, valinnan voi muuttaa.

Osallistujamäärä rajattu.  SRA-kurssi on oltava käytynä. TaKoRUlaisille aloitteleville SRA-ampujille järjestyy lainakalusto kokonaisuudessaan tarvittaessa. Kilpailu soveltuukin erittäin hyvin aloittelijalle vaikkapa ensimmäiseksi kisaksi! Tämän alemmaksi kynnys SRA-kisojen testaamiseen tuskin laskee. Tapahtumassa on myös mahdollista tutustua lajiin toimitsijan roolissa, mikäli kurssia ei ole käytynä.

Rastit rakennetaan perjantain 4.12.2020 aikana, toivommekin mahdollisimman monen ehtivän avuksi. Mikäli kuitenkin saavut vasta lauantaina: ole paikalla valmiina toimimaan 09:00. Itse kilpailu ammutaan lauantaina 5.12.2020 klo 9-18.

Yöpyjille majoitus parakeissa, löytyy punkat (oma makuupussi tms. mukaan) ja keittiö (mikro, hella ja jääkaappi). Illemmalla lämmitetään rantasauna, OPM (kohtuullisesti). Kukin vastaa henkilökohtaisesta huollostaan itse, ABC liikennemyymälä n. 8km päässä. Vesi juoksee, muttei ole juomakelpoista! 

Takorulaiset voivat kysellä kimppakyytejä ja lainakalustoa eero.kaaja(ät)takoru.fi. Samasta osoitteesta voi kysellä lisätietoja kilpailuun liittyen.

 
(Päivitetty 29.11.2020)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere