27.-29.09. [RESUL] Syysjotos 2019
27.-29.09.2019 [RESUL] Syysjotos 2019

Lähde mukaan kisailemaan syysjotokselle! TaKoRU lähettää tänä vuonna kolme partiota syysjotokselle edustamaan ja tukee puolet näiden osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen partioihin viimeistään 31.8.2019.

RESULin syysjotos ”Päämajajotos 2019” järjestetään Mikkelissä 27.-29.09.2019. Jotoksella kilpaillaan 3-4 henkilön partioina. Kilpailun vaativin sarja kestää perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään ja marssimatka tulee olemaan noin 50 km. Muut sarjat ovat jotain tältä väliltä. Kilpailuun on järjestetty yhteiskyyti Tampereelta puolustusvoimien kalustolla perjantaina ja paluu on sunnuntaina. Tarkempi aikataulu selviää lähempänä. Mikäli sinua kiinnostaa retkeily, ampuminen, suunnistaminen ja muut sotilastaitoja mittaavat tehtävät, niin lähde mukaan kisailemaan ja pitämään TaKoRUn lippua korkealla.

Tässä linkki tapahtumaan, josta saat paremman käsityksen mitä on tarjolla:
https://resul.fi/paamajajotos-2019/

Mainos yhteyskyydistä:
http://pirkanviesti.fi/kuljetus-syysjotokselle-mikkeliin/

Kokoan kiinnostuneista partioita kilpailuun. Jos sinulla/teillä ei ole omaa partiota ja haluatte kilpailla TaKoRUn lipun alla, niin ilmoittautukaa minulle. Kokoan ilmoittautuneista TaKoRUn partioita. Otan myös vastaan kokonaisien partioiden ilmoittautumisia. TaKoRU kustantaa osallistumismaksusta puolet kaikkien TaKoRU nimellä kilpailevien partioiden osalta joissa on vähintään puolet TaKoRUn jäseniä. Jos lähteviä partioita saadaan kasaan vain yksi, niin kerho sponsoroi koko osallistumismaksun.

Ilmoita minulle osoitteeseen: antti.laalahti@takoru.fi seuraavat tiedot itsestäsi/partion jäsenistä viimeistään 31.8.2019 ja seuraile sähköpostiasi. Älä/älkää ilmoittaudu vielä MPK:n kautta, ennenkö olen saanut partiot organisoitua:

- Nimi
- Oletko jäsen
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Aselaji
- Sotilasarvo
- Oletko ollut aiemmin jotoksella
- Mihin sarjaan haluat, sotilas-, reserviläis- vai retkisarjaan
- Kuka on partion johtaja, jos ilmoitat koko partion tai onko sinulla kiinnostusta olla partion johtaja, jos ilmoittaudut yksinäsi
- Tarvitsetko tai saako partioosi sijoittaa lisää jäseniä
- Osallistutteko yhteiskyytiin
- Muuta kysyttävää

Lisää tieto asian tiimoilta voi kysellä allekirjoittaneelta. Kasataan jälleen toimivat partiot kisaan. Mikäli sinulta uupuu jotain varusteita, niin niitä voi kysellä TaKoRUlta lainaan.

Antti Laalahti
antti.laalahti@takoru.fi
040 777 3747
 
(Päivitetty 29.08.2019)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere