23.-24.08. TaKoRU-ARU -SRA-kilpailu
Perinteikäs TaKoRU-ARU SRA-kilpailu järjestetään lauantaina 24.8. Padasjoella. (ARU = akateemiset Reserviupseerit, siis Helsingin opiskelijaressuyhdistys.) Viimeisimmät kerhojen väliset ovat päätteneet TaKoRUn voittoon, lähde taas puolustamaan kerhon kunniaa ja näyttämään Hesalaisille kaapin paikka! Samalla oiva mahdollisuus päästä tutustumaan muihin lajin harrastajiin.

Kaikkien kilpailuun osallistuvien on ilmottauduttava SSI (shootnscoreit) järjestelmän kautta. SSI vaatii käyttäjätunnuksen luomisen, mutta ei hätää! Työ ei valu hukkaan, sillä SSI:tä käytetään nykyään liki kaikissa SRA-kilpailuissa.
Kun olet luonut tunnuksen, klikkaa kilpailusivulla register nappulaa ja liity kilpailuun.

Ilmoittaudu siis täällä:
https://shootnscoreit.com/sra/match/9329/

Kilpailussa ammutaan 4-5 rastia (vain pistooli + kivääri), tarkemmat rastikuvaukset julkaistaan ennen kilpailun alkua. Kilpailumaksu on vaivaiset 5 euroa ja se maksetaan paikan päällä.

Sarjoja on useampia:
- Tulokas: SRA kortti saatu 2018 tai sen jälkeen. Korttiin painettu päivämäärä ratkaisee. (SSI:ssä junior)
- 7,62: kivääri ampuu joko 7,62x39 tai 7,62x51 patruunaa
- TST: TST-cupin vaatimukset (SSI:ssä military)
http://tst.ammunta.net/saannot/
- Naisten sarja
Voit osallistua niin moneen sarjaan kun tahdot. Näiden lisäksi on luokat avoin ja vakio, joista valitset vain toisen kiväärin ja pistoolin varusteiden mukaan. Jos et vielä tiedä millä aseella ammut, valitse jompikumpi, valinnan voi muuttaa.

Osallistujamäärä rajattu. Kullakin osallistujalla on oltava voimassa oleva vakuutus (reserviläisen ampumaturva tai SAL lisenssi), sekä SRA-ampujan kurssi suoritettuna. Kortit mukaan. TaKoRUlaisille aloitteleville SRA-ampujille järjestyy lainakalusto kokonaisuudessaan tarvittaessa. Kilpailu soveltuukin erittäin hyvin aloittelijalle vaikkapa ensimmäiseksi kisaksi! Tämän alemmaksi kynnys SRA-kisojen testaamiseen tuskin laskee. Kortittomat osallistujat pääsevät toimitsijoiksi, sekä ampumaan kilpailun ulkopuolella.

Rastit rakennetaan perjantain aikana, toivommekin mahdollisimman monen ehtivän avuksi. Mikäli kuitenkin saavut vasta lauantaina: ole paikalla valmiina toimimaan 09:00. Itse kilpailu ammutaan lauantaina 24.8. klo 9-18. Tahdottaessa sunnuntaina ampumista voidaan jatkaa vapaamuotoisemmin.

Yöpyjille majoitus parakeissa, löytyy punkat (oma makuupussi tms. mukaan) ja keittiö (mikro, hella ja jääkaappi). Illemmalla lämmitetään rantasauna, OPM (kohtuullisesti). Kukin vastaa henkilökohtaisesta huollostaan itse, ABC liikennemyymälä n. 8km päässä. Vesi juoksee, muttei ole juomakelpoista!

Takorulaiset voivat kysellä kimppakyytejä ja lainakalustoa eero.kaaja(ät)takoru.fi. Samasta osoitteesta voi kysellä lisätietoja kilpailuun liittyen.

Terveisin,
Eero Kaaja
Kilpailunjohtaja
TaKoRU
 
(Päivitetty 09.08.2019)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere