10.07. VIII vuotuinen 25 km lenkki
Heinäkuun toisena keskiviikkona TaKoRUn jokavuotinen 25 km lenkki saavuttaa jo kahdeksannen inkarnaationsa. Tapahtuma korvaa kyseisen viikon normaalin viikkolenkin ja osallistujat saavat siitä Reserviläisurheiluliiton sähköiseen kuntokorttiin kestävyystestisuorituksen "Hölkkä, kävely tai marssi 25 km".

Lähtökohtaisesti lenkkiporukka liikkuu yhtenä osastona kevyttä hölkkävauhtia. Tavoitteena suoritukselle on noin 3 tunnin kokonaisaika.

Matkaan lähdetään normaalien viikkolenkkien tapaan klo 18.00 Hervannan yliopistokampupksen obeliskilta, joka löytyy Tietotalon ja parkkitalon väliseltä nurmikentältä. Osallistua voivat kaikki itsensä kykeneväksi tuntevat, eikä lysti edes maksa mitään. Matkaan voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pauli.jarvinen (ät) takoru.fi. Mukaan saa kuitenkin tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista vain saapumalla ajoissa lähtöön.

Matkan varrella ei ole huoltoa, joten säänmukaisen lenkkeilyvarustuksen lisäksi mukaan kannattaa varata ainakin juomavettä. Näin pitkäkestoisessa suorituksessa myös lisäenergiasta energiapatukan tms. muodossa voi olla hyötyä. Myös maksuvälineitä suositellaan otettavaksi mukaan sen verran, että mahdollisen loukkaantumisen sattuessa pääsee taksilla kotiin.

Juostava reitti on näillä näkymin viime vuoden mukainen ja nähtävissä linkin takaa: http://www.takoru.fi/kuvat/kartta_25km_lenkki_2018.png.


Jos ResUL:n sähköinen kuntokortti ei vielä ole tuttu, löytyy se osoitteesta http://kuntokortti.resul.fi/kuntokortti. Järjestelmään kirjautumiseen tarvit RUL:n jäsenkortista löytyvän jäsennumerosi. Kuntokorttiin voi vuoden mittaan kirjata kaikki kuntoliikunta- ja ampumasuorituksensa ja näin kerätä kuntopisteistä. Pisteiden perusteella järjestelmä laskee kuntoluokan. Lisäksi korttiin voi saada merkintöjä tämän lenkkitapahtuman kaltaisista valvotuista testisuorituksista, ja näiden perusteella määritellään testiluokka.

Lisätiedot:
pauli . jarvinen ät takoru . fi

 
(Päivitetty 02.07.2019)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere