25.05. Pistoolipäivä lennostossa
TaKoRU järjestää pistoolipäivän Satakunnan Lennoston ampumaradalla lauantaina 25.05.2019. Ammunta aloitetaan n. klo 10 ja lopetetaan viimeistään klo 16. Rata sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Hervannasta ja sinne siirrytään yhteiskuljetuksin. Käytössämme on pistoolirata ja valvojat ovat paikalla koko päivän, tai niin kauan kuin ampujia riittää.

Tapahtumaan tuodaan kerhon pistoolikalustoa ja kerho myy paikan päällä käytettäväksi 9x19 patruunaa hintaan 0,24€/kpl.

Jos tuot muuta patruunaa ampuvan aseen, jolla muutkin saavat ampua, varaa mukaasi riittävä määrä patruunoita sekä vaihtorahaa.

Ilmoittautumiset osoitteeseen juha . loflund (at) takoru.fi, viimeistään keskiviikkona 22.05. klo 18. Kerro ilmoittautuessasi nimi, puhelinnumero, tarvitsetko kyytiä/voitko tarjota kyydin muille, sekä tarjoamasi kyydin lähtöpaikka: Keskusta/Hervanta/Muu: mikä. Tapahtuma on tarkoitettu vain kerhon jäsenille. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse lisätietoja kyydeistä, aikatauluista ja mahdollisista muista käytännön järjestelyistä viimeistään perjantaina 24.05.

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta juha . loflund (at) takoru.fi


Tapahtumassa on mahdollista suorittaa SRA-ampumakoe (koskee vain SRA-kurssin käyneitä). Kerrothan ilmoitautumisen yhteydessä, mikäli haluat suorittaa ampumakokeen.
 
(Päivitetty 09.05.2019)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere