25.02. [RESUL] Talvijotos 2019
Talvijotoksen viimeinen ilmoittautumispäivä lähestyy!

(Huomaa heti että tapahtuman otsikossa on viimeinen ilmoittautumispäivä minulle, eikä kilpailun ajankohta)

Talvijotos ”Okrajotos” järjestetään Säkylässä 9.-10.3.2019. Jotoksella kilpaillaan 3-4 henkilön partioina. Itse kilpailu kestää lauantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään ja matka tulee olemaan noin 30km. Mikäli sinua kiinnostaa retkeily, ampuminen, suunnistaminen ja muut sotilastaitoja mittaavat tehtävät, niin lähde mukaan kisailemaan ja pitämään TaKoRUn lippua korkealla.

Lisää tieto kilpailusta löytyy tämän linkin takaa:
https://resul.fi/jotos/okrajotos/

TaKoRU sponsoroi yhden partion osallistumismaksun (140e) kokonaisuudessaan tai vaihtoehtoisesti kahden partion maksut puoliksi. Eli ole nopea. Lisäksi Pirkanmaan Reserviupseeripiiri järjestää ilmaisen yhteiskuljetuksen kilpailuun ja takaisin.

Kokoan nyt kiinnostuneista partioita kilpailuun. Kaikki tuetut partiot kilpailevat ”TaKoRU” nimellä ja partion jäsenistä vähintään puolet on oltava TaKoRUn jäseniä. Voit kerätä suoraan oman partion ja ilmoittaa jokaisen partion jäsenen tiedot sekä nimetä partion johtajan. Tai jos sinulla ei ole täyttä partiota, niin voit ilmoittautua minulle yksin tai kaksin, jolloin kokoan ilmoittautuneista partioita.

Ilmoita minulle osoitteeseen: antti.laalahti@takoru.fi seuraavat tiedot viimeistään tapahtuman otsikossa näkyvään päivämäärään (25.2.2019) mennessä ja seuraile sähköpostiasi:

- Nimi
- Oletko jäsen
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Aselaji
- Sotilasarvo
- Oletko ollut aiemmin jotoksella
- Kuka on partion johtaja jos ilmoitat koko partion tai onko sinulla kiinnostusta olla partion johtaja jos ilmoittaudut yksinäsi
- Tarvitsetko tai saako partioosi sijoittaa lisää jäseniä
- Muuta kysyttävää?
- Osallistutko yhteiskyytiin?

Lisää tieto asian tiimoilta voi kysellä allekirjoittaneelta. Yritetään kasata toimivat partiot mahdollisimman pian.

Antti Laalahti
antti.laalahti@takoru.fi
040 777 3747
 
(Päivitetty 12.02.2019)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere