14.-16.09. [RESUL] Syysjotos 2018
Lähde mukaan kisailemaan syysjotokselle! TaKoRU lähettää tänä vuonna kolme partiota syysjotokselle edustamaan ja tukee puolet näiden osallistumismaksusta.

Syysjotos ”Panssarijotos 2018” järjestetään Hattulan ja Hämeenlinnan alueella 14.-16.9.2018. Jotoksella kilpaillaan 3-4 henkilön partioina. Kilpailu kestää sarjasta riippuen, perjantai-illasta tai lauantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään ja marssimatka tulee olemaan noin 50 km. Kuljetuksessa pyritään yhteiskuljetuksiin ja jos kaikki menee niin kuin edellisvuosina, niin saamme kuljetuksen puolustusvoimien kautta. Tarkempi lähtöaikataulu selviää lähempänä. Mikäli sinua kiinnostaa retkeily, ampuminen, suunnistaminen ja muut sotilastaitoja mittaavat tehtävät, niin lähde mukaan kisailemaan ja pitämään TaKoRUn lippua korkealla.

Tässä linkki tapahtumaan, josta saat paremman käsityksen mitä on tarjolla:
https://www.panssarijotos.ehrup.net/index.php/kilpailijoille

Kokoan nyt kiinnostuneista partioita kilpailuun, joten jos aihe kiinnostaa, niin ilmoittaudu minulle. Jos sinulla/teillä ei ole omaa partiota ja haluatte kilpailla TaKoRUn lipun alla, niin ilmoittautukaa minulle. Kokoan ilmoittautuneista TaKoRUn partioita. Otan myös vastaan kokonaisien partioiden ilmoittautumisia. TaKoRU kustantaa osallistumismaksusta puolet kaikkien TaKoRU nimellä kilpailevien partioiden osalta, joissa on vähintään puolet TaKoRUn jäseniä.

Ilmoita minulle osoitteeseen: antti.laalahti@takoru.fi seuraavat tiedot viimeistään 31.7.2018 mennessä ja seuraile sähköpostiasi. Älä ilmoittaudu vielä MPK:n kautta, ennenkö olen saanut partiot organisoitua. Koska paikkoja on rajattu määrä Sotilassarjassa, niin pyrin saamaan partiot kasaan mahdollisimman nopeasti ainakin sotilassarjan osalta. Ei siis kannata venyttää ilmoittautumista loputtomasti ja tämä päivämäärä on vain nimellinen viimeinen ilmoittautumispäivämäärä:

- Nimi
- Oletko jäsen
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Aselaji
- Sotilasarvo
- Oletko ollut aiemmin jotoksella
- Kumpaan sarjaan haluat, sotilas- vai reserviläissarjaan
- Kuka on partion johtaja, jos ilmoitat koko partion tai onko sinulla kiinnostusta olla partion johtaja, jos ilmoittaudut yksinäsi
- Tarvitsetko tai saako partioosi sijoittaa lisää jäseniä
- Muuta kysyttävää?

Lisää tieto asian tiimoilta voi kysellä allekirjoittaneelta. Kasataan jälleen toimivat partiot kisaan. Mikäli sinulta uupuu jotain varusteita, niin niitä voi kysellä TaKoRU:lta lainaan.

Antti Laalahti
antti.laalahti@takoru.fi
040 777 3747
 
(Päivitetty 04.06.2018)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere