09.-11.11. TaKoRU vs. ARU SRA-kilpailu ja ampumista Padasjoella
Pari vuotta taukoa pitänyt perinteikäs TaKoRU-ARU SRA-kilpailu järjestetään 9.-11.11. Padasjoella. (ARU = akateemiset Reserviupseerit, siis Helsingin opiskelijaressuyhdistys.) Viimeisimmät kerhojen väliset mittelöt päättyivät TaKoRUn voittoon, lähde taas puolustamaan kerhon kunniaa ja näyttämään Hesalaisille kaapin paikka! Samalla oiva mahdollisuus päästä tutustumaan muihin lajin harrastajiin.

Kaikkien kilpailuun osallistuvien on ilmottauduttava SSI (shootnscoreit) järjestelmän kautta. SSI vaatii käyttäjätunnuksen luomisen, mutta ei hätää! Työ ei valu hukkaan, sillä SSI:tä käytetään nykyään liki kaikissa SRA-kilpailuissa.
Kilpailu löytyy: https://shootnscoreit.com/sra/match/7784/
Kun olet luonut tunnuksen, klikkaa kilpailusivulla register nappulaa ja liity kilpailuun.

Kilpailussa ammutaan 4-6 rastia (vain pistooli + kivääri), tarkemmat rastikuvaukset julkaistaan SSI:ssä viimeistään noin viikkoa ennen kilpailun alkua. Kilpailumaksu on vaivaiset 5 euroa ja se maksetaan paikan päällä.

Sarjoja on useampia:
- Tulokas: SRA kortti voimassa max. 2 vuotta (SSI:ssä junior)
- 7,62: kivääri ampuu joko 7,62x39 tai 7,62x51 patruunaa
- TST: TST-cupin vaatimukset (SSI:ssä military)
- Naisten sarja
Voit osallistua niin moneen sarjaan kun tahdot. Näiden lisäksi on luokat avoin ja vakio, joista valitset vain toisen kiväärin varusteiden mukaan. Jos et vielä tiedä millä aseella ammut, valitse jompikumpi, valinnan voi muuttaa.

Osallistujamäärä rajattu max. 18 ampujaa/yhdistys. Kullakin osallistujalla on oltava voimassa oleva vakuutus (reserviläisen ampumaturva tai SAL lisenssi), sekä SRA-ampujan kurssi suoritettuna. Kortit mukaan. TaKoRUlaisille aloitteleville SRA-ampujille järjestyy lainakalusto kokonaisuudessaan tarvittaessa. Kilpailu soveltuukin erittäin hyvin aloittelijalle vaikkapa ensimmäiseksi kisaksi! Tämän alemmaksi kynnys SRA-kisojen testaamiseen tuskin laskee. Kortittomat osallistujat pääsevät toimitsijoiksi, sekä ampumaan kilpailun ulkopuolella.

Rastit rakennetaan perjantain aikana, toivommekin mahdollisimman monen ehtivän avuksi. Mikäli kuitenkin saavut vasta lauantaina: ole paikalla valmiina toimimaan 09:00. Itse kilpailu ammutaan lauantaina 10.11. klo 9-18. Sunnuntaina ampumista voidaan jatkaa vapaamuotoisemmin.

Majoitus parakeissa, löytyy punkat (oma makuupussi tms. mukaan) ja keittiö (mikro, hella ja jääkaappi). Illemmalla lämmitetään rantasauna, OPM. Kukin vastaa henkilökohtaisesta huollostaan itse, ABC liikennemyymälä n. 8km päässä. Vesi juoksee, muttei ole juomakelpoista!

Takorulaiset voivat kysellä kimppakyytejä eero.kaaja(ät) takoru.fi. Samasta osoitteesta voi kysellä lisätietoja kilpailuun liittyen.Jos SRA-kurssia ei vielä ole käytynä, mutta laji kiinnostaa, vielä ehtii kortin hommaamaan...

SRA-kursseja Pirkanmaalla:

SRA-kurssi sunnuntaina 21.10. Valkeakoskella. Lisätiedot: https://www.rul.fi/vuk2/kalenteri/sra-ampujankurssi-21-10-2018/

SRA-kurssi 4.11. Sastamalassa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: sra.sastamala(at)gmail.com

Kurssin ampumakoe on mahdollista suorittaa TaKoRUn SRA-tuomareiden valvomana myöhemmin. Tällöin yhteys ampumavastaaviin.
 
(Päivitetty 01.11.2018)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere