29.04. Itsepuolustusseminaari
Kevään kamppailuseminaarin teemana on käsikähmän perusteet, veitsen käyttö sekä veitsipuolustus. Seminaarilla harjoitellaan nousujohteisesti kamppailun olennaisia periaatteita sotilaallisesta näkökulmasta. Harjoitellaan mm. hyökkäyksen vastaanottamista, liikkumista, vastahyökkäämistä, veitsen käyttöä sekä veitsiuhalta ja -hyökkäykseltä puolustautumista.

Seminaari pidetään sunnuntaina 29.4.2018 Hervannassa TTY:llä Bommarin tatamilla klo 10-14. Puolivälissä pidämme pienen tauon, joten otathan energiapitoista evästä ja juomaa mukaan.

Seminaarivarustukseksi suositellaan ravistelua kestäviä vaatteita (esim. maastopukua, ml. pitkähihainen paita) sekä sisäliikuntakengät. Suojavarusteita ei tarvita, mutta mikäli sellaisia löytyy niin alasuojat ja hammassuojat voi ottaa mukaan. Mikäli omistaa harjoitusveitsen (muovi/kumi/puu) niin sellaisen voi ottaa mukaan (ei metallisia teräaseita!!).

Seminaariin osallistuminen ei vaadi minkäänlaisia ennakkotietoja taikka kokemusta kamppailulajeista. Seminaari on tarkoitettu TaKoRU Ry:n jäsenille.

Seminaarin vetäjänä toimii Janne Paavilainen, joka ohjaa Tampereella Senshido ja Bujinkan Budo Taijutsu harjoituksia.

Seminaari on ilmainen. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen janne.paavilainen (ät) uta.fi.
 
(Päivitetty 16.04.2018)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere