10.02. Pistooliammuntaharjoitus
TaKoRU järjestää pistooliammuntaharjoituksen Satakunnan Lennoston ampumaradalla lauantaina 10.02.2018. Ammunta aloitetaan n. klo 10. Rata sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Hervannasta ja sinne siirrytään yhteiskuljetuksin.

Harjoituksessa tullaan harjoittelemaan ampumisen lisäksi mm. pistoolin kotelosta vetoa ja lippaanvaihtoa. Harjoitukseen osallistuvien on ehdottomasti osattava käsitellä pistoolia turvallisesti. Esimerkiksi Osmonkallion pienoispistoolivuorolla hankittu pistooliammuntakokemus on riittävä. SRA- tai practical -ampujan statusta ei siis osallistujilta vaadita. Sen sijaan harjoitus sopii erityisen hyvin SRA tai practical -ammuntakokeeseen valmistautuville ampujille.

Harjoitus suoritetaan Satakunnan Lennoston liikkuvan maalin radalla. Kerhon puolesta tuodaan paikan päälle lainattavissa olevia 9mm pistooleita koteloineen rajallinen määrä. Lisäksi kerholta on ostettavissa 9mm patruunaa hintaan 0,22€/ptr. Suunnitellussa kokonaisuudessa patruunaa kuluu 100 ptr (22€). Varaa siis riittävä määrä (sopivan kokoista) käteistä mukaasi. Koulutus itsessään on ilmainen, vain patruunat maksavat. Enemmän kuitenkin luultavasti ehditään ampumaan. Jos omistat pistoolin (koteloineen), ota se ehdottomasti mukaan.

Tapahtumaan on ilmoittauduttava ja paikkoja on rajallinen määrä. Ilmoittautumiset osoitteeseen eero.kaaja (at) takoru.fi, viimeistään torstaina 08.02. klo 18 mennessä. Kerro ilmoittautuessasi nimi, puhelinnumero, tarvitsetko kyytiä/voitko tarjota kyydin muille, sekä tarjoamasi kyydin lähtöpaikka: Keskusta/Hervanta/Muu: mikä. Tapahtuma on tarkoitettu vain kerhon jäsenille. Ennen tapahtumaa lähetetty jäsenhakemus kuitenkin riittää osallistumiseen.
Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse lisätietoja kyydeistä, aikatauluista ja mahdollisista muista käytännön järjestelyistä viimeistään perjantaina 09.02.

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta eero.kaaja (at) takoru.fi
 
(Päivitetty 29.01.2018)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere