24.10. Tutustumisammunnat Osmonkalliossa
Jotta vasta-alkajat pääsisivät helposti sisälle uuteen harrastukseen, TaKoRU järjestää tiistaina 24.10. klo 20.00:sta eteenpäin Osmonkallion sisäampumaradalla pienoispistoolin tutustumisammunnat.

Koska ajankohta on eittämättä hieman myöhäinen, toivomme, että halukkaat ampujat ilmestyisivät jo hieman ennen kello 20.00:tä ulko-ovelle, jotta pääsemme aloittamaan ajoissa ilman myöhästyksiä.

Tämä tapahtuma on perinteisesti tarkoitettu juurikin vasta-alkajille ammuntakipinän tartuttamiseksi, eikä kerhon jäsenyyttä vaadita osallistujilta. Mikäli ammunta tuntuu kiinnostavan edes hieman, kannattaa saapua paikalle, sillä tämän alemmaksi ei kynnys ammuntaharrastuksen aloittamiseksi kyllä tule.

Ko. tilaisuudessa neuvomme alusta (ja tarvittaessa kädestä) pitäen turvallisen aseenkäsittelyn, ratakäyttäytymisen sekä oikean ammuntatekniikan. Aseet hommataan paikalle kerhon puolesta, ja kunnon diilerien tapaan tarjoamme muutaman ensimmäisen koekierroksen patruunat, joten kokeilu ei maksa kuin saapumisen vaivan. Mikäli aikaa jää ilmaiskierrosten jälkeen, voi ammuntaa jatkaa normaaliin omakustannehintaan 4e/50ptr. Paikalla on myös läjäpäin kokeneita ampujia, jotka jakavat mielellään tietoutensa ja antavat ohjeita ammuntaharrastuksessa alkuun pääsemiseksi. Pienoispistooliammuntahan on myös opiskelijan kukkarolle sopiva harrastus ja oiva tapa parantaa omaa ampumataitoa.

Ajo-ohjeet Osmonkallioon löytyvät osoitteesta www.takoru.fi/?pg=osmari ja lisätietoja saa kerhomme ampumavastaavilta (ampumavastaavat(at)takoru.fi).
 
(Päivitetty 09.10.2017)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere