06.07. Syysjotos 2017
Syysjotos 2017

Syysjotoksen ilmoittautumisen dedis on aivan nurkan takana ja vaatii nopeaa reagointia kiinnostuneilta! Kerää partio nopeasti kasaan ja lähde mukaan kisailemaan sekä edustamaan TaKoRUa syysjotokselle.

(Huomaa että otsikon päivämäärä on ilmoittautuminen minulle, eikä kilpailun ajankohta.)

Syysjotos ”Rauma-Jotos” järjestetään Raumalla 22.-24.9.2017 ja se on osa juhlavuoden Suomi 100 tapahtumia. Jotoksella kilpaillaan 3-4 henkilön partioina. Kilpailu kestää sarjasta riippuen, perjantai-illasta tai lauantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään ja marssimatka tulee olemaan noin 47-63 km. Kuljetuksen Tampereelta näihin kisoihin järjestää jälleen veljesjärjestömme Tampereen Reserviupseerit. Tarkempi lähtöaikataulu selviää lähempänä. Mikäli sinua kiinnostaa retkeily, ampuminen, suunnistaminen ja muut sotilastaitoja mittaavat tehtävät, niin lähde mukaan kisailemaan ja pitämään TaKoRUn lippua korkealla. Erityisesti juhlavuoden nojalla on syytä osallistua kisailemaan.

Tässä linkki tapahtumaan, josta saat paremman käsityksen mitä on tarjolla:

http://rauma-jotos.webnode.fi/

Kokoan nyt kiinnostuneista partioita kilpailuun, joten jos aihe kiinnostaa, niin ilmoittaudu minulle. Voit kerätä myös suoraan oman partion ja ilmoittaa sen kilpailun nettisivuilla olevilla ohjeilla järjestäjille. Tai jos sinulla ei ole omaa partiota tai haluat kilpailla TaKoRUn lipun alla, niin voit ilmoittautua minulle yksin tai yhdessä, jolloin kokoan ilmoittautuneista TaKoRUn partioita. Partiot vastaavat omista osallistumiskustannuksistaan.

Ilmoita minulle osoitteeseen: antti.laalahti@takoru.fi seuraavat tiedot viimeistään tapahtuman otsikossa näkyvään päivämäärään (6.7.2017) mennessä ja seuraile sähköpostiasi:

- Nimi
- Oletko jäsen
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Aselaji
- Sotilasarvo
- Oletko ollut aiemmin jotoksella
- Kuka on partion johtaja, jos ilmoitat koko partion tai onko sinulla kiinnostusta olla partion johtaja, jos ilmoittaudut yksinäsi
- Tarvitsetko tai saako partioosi sijoittaa lisää jäseniä
- Muuta kysyttävää?

Lisää tieto asian tiimoilta voi kysellä allekirjoittaneelta. Yritetään kasata toimivat partiot tällä hyvin kiireisellä aikataululla.

Antti Laalahti
antti.laalahti@takoru.fi
040 777 3747
 
(Päivitetty 03.07.2017)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere