25.-26.08. Kesän vaellus
TaKoRUn lähes jokakesäinen vaellus sijoittuu tänä vuonna loppukesään ja suuntautuu Evon retkeilyalueelle. Reissu kestää yhden yön yli ja yöpyminen tapahtuu laavu-/telttamajoituksessa. Vaellukselle tulee pituutta noin 30-40 km. Osalistujat saavat tapahtumasta ResUL:n kuntokortin kestävyystestisuorituksen "Jotos tai vaellus 25 km" (ks. https://kuntokortti.resul.fi/index.phtml?s=132).

Lähtevä osasto kokoontuu perjantaina 25.8. klo 17.00 Tampereella myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Tästä siirymme yhteiskuljetuksin Evokeskukselle (matkaa noin 100 km). Perjantai-iltana käveltävää yöpymispaikalle tulee ehkä 10 km lopun matkan jäädessä lauantaille. Takaisin sivistyksen pariin on tarkoitus ehtiä lauantaina illalla.

Reissu ei maksa mitään, mutta jokainen vastaa omasta muona- ja juomahuollostaan. Kerho korvaa yhteiskuljetusten polttoaineet. Osallistujat tarvivat mukaan ainakin seuraavat varusteet:

* kantolaite
* hyvät kengät ja sukat
* säänmukainen ulkovaatetus
* makuupussi + -alusta
* vettä juotavaksi ja ruuan laittoon (useita litroja)
* puolentoista vuorokauden muonat

Evon alueen karttaan on merkattu pari kaivoa, lähdettä tai muuta vesipistettä joita pyrimme hyödyntämään vesivarantojen täydentämiseen. Varaudu kuitenkin siihen että nämä eivät osu reitille ennen kuin lauantaina.

Seurue tarvii mukaansa myäs osallistujamäärästä riippuvan määrän retkikeittimiä ja laavuja/telttoja.

Ilmoittautumiset mieluiten 18.8. mennessä osoitteeseen pauli . jarvinen ät takoru . fi. Kerro ilmoittautuessasi:
- voitko tuoda retkikeitintä
- voitko tuoda majoitetta
- voitko tulla autolla
 
(Pivitetty 29.07.2017)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere