07.06. VI vuotuinen 25 km lenkki
TaKoRU järjestää kesäkuun alussa jo kuudennen vuotuisen 25 km lenkin. Tapahtuma korvaa kyseisen viikon normaalin viikkolenkin ja osallistujat saavat siitä Reserviläisurheiluliiton sähköiseen kuntokorttiin kestävyystestisuorituksen "Hölkkä, kävely tai marssi 25 km".

Lähtökohtaisesti koko porukka liikkuu yhtenä osastona kevyttä hölkkävauhtia. Jos kuitenkin haluaisit mieluummin kävellä 25 km, niin ota yhteyttä. Jos halukkaita on useampia, niin pyrimme järjestämään myös kävelyvaihtoehdon.

Matkaan lähdetään normaalien viikkolenkkien tapaan klo 18.00 TTY:n obeliskilta, joka löytyy Tietotalon ja parkkitalon väliseltä nurmikentältä. Osallistua voivat kaikki itsensä kykeneväksi tuntevat, eikä lysti edes maksa mitään. Matkaan voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pauli.jarvinen (ät) takoru.fi. Mukaan saa kuitenkin tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista vain saapumalla ajoissa lähtöön.

Matkan varrella ei ole huoltoa, joten säänmukaisen lenkkeilyvarustuksen lisäksi mukaan kannattaa varata ainakin juomavettä. Näin pitkäkestoisessa suorituksessa myös lisäenergiasta energiapatukan tms. muodossa voi olla hyötyä. Myös rahaa voi ottaa mukaan sen verran, että mahdollisen loukkaantumisen sattuessa pääsee taksilla kotiin.

Reitti tulee todennäköisesti olemaan sama kuin edellisvuosina. Tätä reittiä voi ihmetellä tuolta: http://www.sports-tracker.com/workout/paulijar/51f00c06e4b00eae2a5ff97f.


Jos ResUL:n sähköinen kuntokortti ei vielä ole tuttu, löytyy se osoitteesta http://kuntokortti.resul.fi/kuntokortti. Järjestelmään kirjautumiseen tarvit RUL:n jäsenkortista löytyvän jäsennumerosi. Kuntokorttiin voi vuoden mittaan kirjata kaikki kuntoliikunta- ja ampumasuorituksensa ja näin kerätä kuntopisteistä. Pisteiden perusteella järjestelmä laskee kuntoluokan. Lisäksi korttiin voi saada merkintöjä tämän lenkkitapahtuman kaltaisista valvotuista testisuorituksista, ja näiden perusteella määritellään testiluokka.

Lisätiedot:
pauli . jarvinen ät takoru . fi
 
(Päivitetty 03.06.2017)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere