15.04. Kivääripäivä Lennostossa
TaKoRU järjestää lauantaina 15.04.2016 jäsenilleen Pirkkalassa Satakunnan Lennoston ampumaradalla kivääripäivän. Ammunta aloitetaan n. klo 10 ja lopetetaan viimeistään klo 16. Rata sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Hervannasta ja sinne siirrytään yhteiskuljetuksin. Kaikki radat ovat käytössämme normaalein varauksin.

Tapahtumaan tuodaan kerhon kiväärikalustoa ja kerho myy paikanpäällä käytettäväksi käytettäväksi 7,62x39-patruunaa hintaan 0,30 €/kpl.

Jos tuot muuta patruunaa ampuvan aseen, jolla muutkin saavat ampua, varaa mukaasi riittävä määrä patruunoita sekä vaihtorahaa. Kaikkien osallistujien on myös hyvä tuoda mukanaan makuualusta, telttapatja tai vastaava jos sellaista kaipaa.

Ilmoittautumiset osoitteeseen pyry . laine at takoru . fi, viimeistään keskiviikkona 12.04. klo 18 mennessä. Kerro ilmoittautuessasi nimi, puhelinnumero, tarvitsetko kyytiä/voitko tarjota kyydin muille, sekä lähtöpaikka: Keskusta/Hervanta/Muu:mikä. Tapahtuma on tarkoitettu vain kerhon jäsenille. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse lisätietoja kyydeistä, aikatauluista ja mahdollisista muista käytännön järjestelyistä viimeistään 19.04.

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta pyry . laine (at) takoru . fi
 
(Päivitetty 09.02.2017)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere