08.04. TaKoRUn ja ORUPin partiotaitokilpailu
8.4.2017 ORUPin ja TaKoRUn partiotaitokilpailu 2017

--------------------------------------------------
KILPAILU ON TÄYNNÄ!
(päivitetty 16.3.2017)
--------------------------------------------------

Tänä vuonna Tampereen Korkeakoulujen Reserviupseerien (TaKoRU) ja Opiskelijain Reserviupseeripiirin (ORUP) partiotaitokilpailut ovat yhdistyneet ja TaKoRU on järjestelyvastuussa kyseisestä mittelöstä. Aika on TaKoRUlle poikkeuksellisesti keväällä ja tulevana syksynä ei tulla järjestämään enää TaKoRUn perinteistä PT-kisaa erikseen. Luvassa on siis eri kaupunkien opiskelijareserviläisten kiivas mittelö koko Suomen laajuisesta piirimestaruudesta! Tarjolla on siis toiminnallista ammuntaa, sotilaallisia rasteja ja todennäköisesti kurjaa ilmaa. Kisan päätteeksi jaetaan TaKoRUn ja ORUPin kiertopalkinnot voittajille. Ketkä mahtavat saada kiertopalkintoon nimensä tänä vuonna? Keistä on haastamaan edellisien vuosien voittajat? Keiden nimet tulevat herättämään kauhua ja pelkoa tavallisten kuolevaisten joukossa seuraavan vuoden ajan?


Mitä ja missä:

ORUPin partiotaitokilpailu 8.4.2017 lauantaina Tampereella ORUPin alaisten yhdistysten jäsenille, sekä muille reserviläisille. Lähtö lauantaina aamutuimaan (n. klo 7-9) Tampereen Teknilliseltä Yliopistolta (TTY) ja matkaa noin 20 - 25 km. Reitti kulkee metsämaastossa, hiekkateillä ja rakennetulla alueella riippuen reittivalinnoista. Osallistuvien partioiden koko saa olla 2 - 3 henkeä, mutta osassa rasteista voi 3 hengen partiolla on huomattavaa etua. Kilpailu päättyy lauantai-iltana TTY:lle, josta seuraa jälkipelit ja sauna.


Mitä maksaa ja mitä saa:

Kilpailu on täysin ilmainen ja TaKoRU sekä ORUP vastaavat kustannuksista. Kaikki kilpailuun osallistujat saavat yhden KERTAUSHARJOITUSVUOROKAUDEN riippumatta siitä kilpailetteko verenmaku suussa vai käyttekö vain rennolla lauantaikävelyllä. ORUPin alaisten yhdistysten partiot mittelevät piirin kiertopalkinnosta ja kaikki partiot saavat mahdollisuuden tavoitella TaKoRUn arvostettua kiertopalkintoa. Lisäksi on mahdollisuus päästä kokeilemaan ruostuneita sotilastaitojanne. Iltasella kilpailun jälkeen on vielä tarjolla saunaa, pientä nakerrettavaa, ilmaisia virvokkeita ja hyvää reserviläishenkistä seuraa ympäri Suomenmaata.


Varusteet:

Pakolliset varusteet yksittäiselle kilpailijalle:
- Sään ja maaston mukainen vaatetus
- Reppu
- Juomapullo tai astia, min. 2 litraa
- Evästä kisan ajaksi
- Muistiinpanovälineet
- Puukko
- Henkilöllisyystodistus

Pakolliset varusteet partiolle:
- Kompassi
- Ensiapulaukku
- Karttapussi esim. Minigrip-pussi
- Valaisin
- Toimiva ja ladattu kännykkä hätätilanteiden varalle

Kielletyt asiat:
- Elektroniset paikantamisvälineet
- Alkoholi kisan aikana tai päihtyneenä kisailu

Muita varusteita voi ottaa oman mielensä mukaan. Partio kantaa kaiken tavaransa koko kilpailun ajan, mutta vaihtovaatteet voi jättää TTY:lle säilytykseen kisan ajaksi. Matkan varrelle ei luvata vesitäydennyksiä.


Ilmoittautuminen:

- Ilmoittautumiset osoitteeseen teemu.nuorteva(ät)takoru.fi

- Vain ensimmäiset 12 partiota mahtuu mukaan, joten ole nopea.

- Kilpailuun osallistumisessa on seuraavat säännöt ja etuoikeudet seuraavassa numerojärjestyksessä, mutta pelataan myös tilanteen mukaan:

1. Kustakin ORUPin alaisesta yhdistyksestä yksi kiintiöpartio. Kaikkien partion jäsenten pitää olla edustamansa yhdistyksen jäseniä. Myös yksi TaKoRUn partio, jossa kaikki ovat yhdistyksen jäseniä. (Yksittäiset TaKoRUn jäsenet voivat ja heidän kannattaa ilmoittautua, jolloin heistä kootaan kyseinen TaKoRUn edustusjoukkue) Ilmoittakaa nämä partiot viimeistään: 12.3.2017.

2. Lisäpartio ORUPin alaisesta yhdistyksestä. Nopeimmille yhdistyksille on jaossa toinenkin edustusjoukkueen paikka, jossa jokaisen partion jäsenen on jälleen oltava kyseisen yhdistyksen jäsen. Sama koskee myös TaKoRUn lisäpartioita. Ilmoittakaa nämä partiot viimeistään: 12.3.2017.

3. ORUPin yksittäiset edustajat, joka eivät ole saanut oman yhdistyksen partiota kasaan. He ilmoittautuvat myös 12.3.2017 mennessä ja heistä kootaan mahdollisuuksien mukaan ORUPin yhdistettyjä partioita kilpailuun. Myös pelkät kokousedustajat ilmoittautuvat tai ovat ilman tarjoiluita viikonlopun ajan.

4. Partiot jotka edustavat muita yhdistyksiä tai muut sekapartiot. Näiden ilmoittautumiset aikavälillä 13.3.2017 - 26.3.2017 nopeusjärjestyksessä.

- Ilmoita yhdistyksen nimi, partionjohtajan nimi, partionjohtajan sähköposti ja puhelinnumero, sekä partion muiden jäsenten nimet. Lisäksi TaKoRUn partiot ja muut sekapartiot ilmoittavat partion nimen, TaKoRUn kiertopalkinnon kaiverrusta varten.

- Jokainen partion jäsen ILMOITTAUTUU HENKILÖKOHTAISESTI MPK:n järjestelmän kautta, kun partio on saa kuittauksen ilmoittautumisestaan partion johtajan sähköpostiin. Ilmoittautuminen tehdään osoitteessa:

https://www.mpk.fi/Default.aspx?tabid=1054&id=90316

Tämä ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 2.4.2016.


Muuta:

Kilpailusta tulee lisätietoa ilmoittautuneille partioille, kun ilmoittautumisaika on umpeutunut. Mikäli kilpailu on täynnä, ilmoitetaan siitä TaKoRUn nettisivuilla takoru.fi. ORUPin ulkopaikkakuntien joukkueiden on selvitettävä piirin matkakorvauskäytännöt omalta ORUP edustajaltaan.


Lisätietoja:

Kysymyksiä saa esittää kilpailun johtajalle Teemu Nuortevalle osoitteeseen teemu.nuorteva(ät)takoru.fi tai numeroon 044 0437087. Vaihtoehtoisesti myös varajohtajaa Antti Laalahtea voi yrittää tavoitella osoitteesta antti.laalahti(ät)takoru.fi tai numerosta 040 777 3747.Kokousviikonlopun ohjelma yhdistysten edustajille:

Tässä on ORUPin kokousviikonlopun muu ohjelmisto. Paikat pitävät nyt hyvin kutinsa ja ajat samoin. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan myöhemmin ja ne päivitetään myös tänne.

Kaikki ORUPin henkilöt ilmoittautuvat tapahtumaan ylempänä olevien PT-kisan ilmottautumisohjeiden mukaan viimeistään 12.3.2017.

7.4. perjantaina klo 19.00 hallituksen kokous on Reservipiirien toimistolla:
http://pirkanviesti.fi/yhteystiedot/

Joka on kävelymatkan päässä (n.700m) Tampereen rautatieasemalta:
https://www.vr.fi/cs/vr/fi/tampere_fi

7.4. perjantaina klo 24.00 yöpyminen reservipiirien toimistolla:
http://pirkanviesti.fi/yhteystiedot/

8.4. lauantaina klo 6 ORUP edustajien herätys ja aamupala reservipiirien toimistolla. Tämän jälkeen kuljetus TTY:lle:
http://pirkanviesti.fi/yhteystiedot/

8.4. lauantaina n. klo 7-9 ORUPin ja TaKoRUn PT-kisa alkaa TTY:lta Hervannasta:
http://www.tut.fi/fi/etusivu

8.4. lauantaina ORUPin ja TaKoRUn PT-kisa Hervanta – Lennosto – Hervanta:
http://ilmavoimat.fi/satakunnan-lennosto

8.4. lauantaina klo 16-19 ORUPin ja TaKoRUn PT-kisa loppuu TTY:lle Hervantaan:
http://www.tut.fi/fi/etusivu

8.4. lauantaina klo 19-20 ORUPin kevätkokous ja palkintojen jako Konetalon saunalla Hervannassa:
http://www.tut.fi/fi/etusivu

8.4. lauantaina klo 21 Saunomista ja viihtymistä Konetalon saunalla Hervannassa:
http://www.tut.fi/fi/etusivu

8.4. lauantaina klo 23 siirtyminen TTY:lta majoitukseen reservipiirien toimistolle:
http://pirkanviesti.fi/yhteystiedot/

8.4. lauantaina klo 23-24 kaupunkikierros keskustan yöelämässä niille, jotka eivät halua jäädä vielä nukkumaan.

9.4. sunnuntaina klo 10-14 herätys ja siirtyminen reservipiirien toimistolta takaisin läheiselle juna-asemalle:
http://pirkanviesti.fi/yhteystiedot/
https://www.vr.fi/cs/vr/fi/tampere_fi
 
(Päivitetty 16.03.2017)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere