03.-05.03. [RESUL] Talvijotos 2017
PARTIOT OVAT NYT TÄYNNÄ, SYKSYLLÄ SITTEN UUSIKSI.

--------------------------------------------------

Kerää partio ja lähde mukaan kisailemaan talvijotokselle! TaKoRU lähettää tänä vuonna kolme partiota talvijotokselle edustamaan ja tukee puolet näiden osallistumismaksusta.

Talvijotos ”Vihmajotos” järjestetään Kuopiossa 3.-5.3.2017. Jotoksella kilpaillaan 3-4 henkilön partioina. Itse kilpailu kestää lauantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään ja matka tulee olemaan noin 30km. Kuljetus näihin kisoihin kuitenkin lähtee jo perjantaina Tampereelta ja sen järjestää veljesjärjestömme Tampereen Reserviupseerit. Mikäli sinua kiinnostaa retkeily, ampuminen, suunnistaminen ja muut sotilastaitoja mittaavat tehtävät, niin lähde mukaan kisailemaan ja pitämään TaKoRUn lippua korkealla. Erityisesti tänä vuonna on syytä osallistua, kun kuopiolaiset ovat jo kilpailun trailereissa ottaneet vahvasti kantaa Tamperelaisten jotosmenestykseen.

Tässä linkki tapahtumaan ja videoihin, josta saat paremman käsityksen mitä on tarjolla:
http://vihma.fi/jotos/

Kokoan nyt kiinnostuneista partioita kilpailuun, joten jos aihe kiinnostaa, niin ilmoittaudu mukaan. Kaikki tuetut partiot kilpailevat ”TaKoRU” nimellä ja partion jäsenistä vähintään puolet on oltava TaKoRUn jäseniä. Voit kerätä suoraan oman partion ja ilmoittaa jokaisen partion jäsenen tiedot sekä nimetä partion johtajan. Tai jos sinulla ei ole täyttä partiota, niin voit ilmoittautua minulle yksin tai kaksin, jolloin kokoan ilmoittautuneista partioita.

Ilmoita minulle osoitteeseen: antti.laalahti@takoru.fi seuraavat tiedot viimeistään 5.2.2017 mennessä ja seuraile sähköpostiasi:

- Nimi
- Oletko jäsen
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Aselaji
- Sotilasarvo
- Oletko ollut aiemmin jotoksella
- Kuka on partion johtaja jos ilmoitat koko partion tai onko sinulla kiinnostusta olla partion johtaja jos ilmoittaudut yksinäsi
- Tarvitsetko tai saako partioosi sijoittaa lisää jäseniä
- Muuta kysyttävää?

Lisää tieto asian tiimoilta voi kysellä allekirjoittaneelta. Yritetään kasata toimivat partiot mahdollisimman pian.

Antti Laalahti
antti.laalahti@takoru.fi
040 777 3747
 
(Päivitetty 03.02.2017)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere