25.10. Tutustumisammunnat Osmonkalliossa
Jotta vasta-alkajat pääsisivät helposti sisälle uuteen harrastukseen, järjestää TaKoRU tiistaina 25.10. klo 20.00:sta eteenpäin Osmonkallion sisäampumaradalla pienoispistoolin tutustumisammunnat.

Koska ajankohta on eittämättä hieman myöhäinen, toivomme että halukkaat ampujat ilmestyisivät jo ennen kello 20.00:tä ulko-ovelle, jotta pääsemme aloittamaan ajoissa ilman mitään säätöä.
Tämä tapahtuma on perinteisesti tarkoitettu juurikin vasta-alkajille ammuntakipinän tartuttamiseksi. Mikäli ammunta tuntuu kiinnostavan edes hieman, kannattaa saapua paikalle, sillä tämän alemmaksi ei kynnys ammuntaharrastuksen aloittamiseksi kyllä tule.

Ko. tilaisuudessa neuvomme alusta- (ja kädestä)pitäen turvallisen aseenkäsittelyn, ratakäyttäytymisen sekä oikean ammuntatekniikan. Aseet hommataan paikalle kerhon puolesta, ja kunnon diilerien tapaan tarjoamme muutaman ensimmäisen koekierroksen patruunat, joten kokeilu ei maksa kuin saapumisen vaivan. Mikäli aikaa jää ilmaiskierrosten jälkeen, voi ammuntaa jatkaa omakustannehintaan 3,50e/50ptr. Paikalla on myös läjäpäin kokeneita ampujia, jotka jakavat mielellään tietoutensa ja antavat ohjeita ammuntaharrastuksen alkuun pääsemiseksi.

Ajo-ohjeet Osmonkallioon löytyvät osoitteesta www.takoru.fi/?pg=osmari ja lisätietoa saa kerhomme ampumavastaavilta (ampumavastaavat ät takoru.fi).
 
(Päivitetty 12.10.2016)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere