04.11. TaKoRUn hulvattomat pikkujoulut ja syyskokous
Pukkiko ovella kolkuttaa? Tontuttaako, mutta joulu on vielä niin kaukana? Tule viettämään hauska ja hulvaton ruoka-, juoma- ja ressupainotteinen ilta muiden takorulaisten seurassa!

Kerhon pikkujoulut pidetään 4.11. Ylöjärven Siivikkalassa saunamökillä sivistyksen ulottumattomissa, jonne kerho järjestää miellyttävän edestakaisen kuljetuksen. Pikkujouluissa tarjoillaan perinteinen jouluateria, sekä lisäksi virvokkeita omakustannehintaan. Sauna on kuumana ja järvi kylmänä, sekä käytettävissä. Saunontaa ja mainiota sekä seuraa on tarjolla pitkin iltaa.

Koko komeus kustantaa vain edestakaisen kuljetusmaksun verran eli 5e, joka kerätään matkan aikana. Kuljetus lähtee klo 14.40 TTY:n Obeliskilta ja klo 15.00 Tampere-talolta. Paluukuljetus majalta lähtee klo 22.00 ja siitä on mahdollista irtautua keskustaan jatkoille. Pikkujoulut ovat vain ja ainoastaan jäsenille!

Ennen pikkujouluja pidetään kerhon syyskokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat. Syyskokouksen esityslista löytyy kerhon ilmoitustaululta ja nettisivuilta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Sitovat ilmoittautumiset 02.11. mennessä osoitteeseen teemu.nuorteva (ät) takoru.fi. Kysymykset tapahtumasta voi esittää samaan osoitteeseen. Mainitse ilmoittautumisessasi ainakin seuraavat asiat:
-Nimi
-Puhelinumero
-Mahdolliset erityisruokavaliot
-Tarvitsetko kuljetuksen
-Mistä tulet kyytiin: Obeliskilta Hervannasta vai Tampere-talolta keskustasta

Tampereen Korkeakoulujen Reserviupseerit ry
SYYSKOKOUS YLÖJÄRVEN SIIVIKKALASSA 4.11.2016
ESITYSLISTA1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Kokouksen esityslistan vahvistaminen

5. Vuoden 2017 toimintasuunnitelma

6. Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2017
 
(Päivitetty 27.10.2016)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere