24.09. TaKoRUn partiotaitokilpailu 2016
TaKoRU järjestää jälleen maankuulun ja jännittävän partiotaitokilpailunsa! Luvassa toiminnallista ammuntaa, sotilaallisia rasteja ja todennäköisesti kurjaa ilmaa. Ken saa kiertopalkintoon nimensä tänä vuonna? Keistä on haastamaan edellisien vuosien voittajat? Keiden nimet tulevat herättämään kauhua ja pelkoa tavallisten kuolevaisten joukossa seuraavan vuoden ajan?


Mitä ja missä:

TaKoRUn partiotaitokilpailu 24.9.2016 lauantaina Tampereella TaKoRUn jäsenille sekä muille reserviläisille. Lähtö lauantaina aamutuimaan TTY:ltä ja matkaa noin 25 km. Reitti kulkee metsämaastossa, hiekkateillä ja rakennetulla alueella riippuen reittivalinnoista. Osallistuvien partioiden koko saa olla 2-3 henkeä, mutta osa rasteista vaatii 3 hengen partion täysien pisteiden saavuttamiseksi. Kilpailu päättyy lauantai-iltana auringon laskettua TTY:llä, jolloin jälkipelit, protestit ja palkintojen jako Konetalon saunalla hyvässä hengessä.


Mitä maksaa ja mitä saa:

Kaikki kilpailuun osallistujat saavat yhden KERTAUSHARJOITUSVUOROKAUDEN riippumatta siitä kilpailetteko verenmaku suussa vai käyttekö vain rennolla lauantaikävelyllä. Lisäksi saatte mahdollisuuden tavoitella TaKoRUn arvostettua kiertopalkintoa ja päästä kokeilemaan ruostuneita sotilastaitojanne. Iltasella kilpailun jälkeen on vielä tarjolla saunaa ja pientä nakerrettavaa kerhon puolesta, sekä virvokkeita omakustannehintaan. Kaikki tämä ilo vain 10e per osallistuja, joten ilmoittaudu heti!


Varusteet:

Pakolliset varusteet yksittäiselle kilpailijalle:
- Sään ja maaston mukainen vaatetus
- Reppu
- Juomapullo tai astia, min. 2 litraa
- Evästä kisan ajaksi
- Muistiinpanovälineet
- Puukko
- Henkilöllisyystodistus

Pakolliset varusteet partiolle:
- Kompassi
- Ensiapulaukku
- Karttapussi esim. Minigrip-pussi
- Valaisin
- Toimiva ja ladattu kännykkä hätätilanteiden varalle

Kielletyt varusteet:
- Elektroniset paikantamisvälineet

Muita varusteita voi ottaa oman mielensä mukaan. Partio kantaa kaiken tavaransa koko kilpailun ajan. Matkan varrelle ei luvata vesitäydennyksiä.


Ilmoittautuminen:

- Ilmoittautumiset viimeistään 16.9.2016 osoitteeseen teemu.nuorteva(ät)takoru.fi
- Vain ensimmäiset 10 partiota mahtuu mukaan, joten ole nopea.
- Ilmoita partion nimi, partionjohtajan nimi, partionjohtajan sähköposti ja puhelinnumero, sekä partion muiden jäsenten nimet.
- Lisäksi vielä jokainen partion jäsen ILMOITTAUTUU HENKILÖKOHTAISESTI MPK:n järjestelmän kautta. Eli www.mpk.fi -> koulutuskalenteri -> hae kohtaan: "takoru" -> TAKORU partiokilpailu 1100 16 12027 -> Ilmoittaudu -> Jne. Tämä ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 16.9.2016 klo 12.


Muuta:

Kilpailusta tulee lisätietoa ilmoittautuneille partioille, kun ilmoittautumisaika on umpeutunut. Mikäli kilpailu on täynnä, ilmoitetaan siitä TaKoRUn nettisivuilla takoru.fi


Lisätietoja:

Kysymyksiä saa esittää kilpailun johtajalle Teemu Nuortevalle osoitteeseen teemu.nuorteva(ät)takoru.fi tai numeroon 044 0437087.
 
(Päivitetty 30.08.2016)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere