13.11. HULVATTOMAT PIKKUJOULUT ja SYYSKOKOUS
Pukkiko ovella kolkuttaa? Tontuttaako, mutta joulu on vielä niin kaukana? Tule viettämään hauska ja hulvaton ruoka-, juoma- ja ressupainotteinen ilta muiden takorulaisten seurassa! Kerhon pikkujoulut pidetään perjantaina 13.11. Ylöjärven Siivikkalassa saunamökillä sivistyksen ulottumattomissa, jonne kerho järjestää miellyttävän edestakaisen kuljetuksen.

Pikkujouluissa tarjoillaan perinteinen jouluateria, sekä lisäksi virvokkeita omakustannehintaan. Sauna on kuumana ja järvi kylmänä, sekä käytettävissä. Saunontaa ja mainiota seuraa on tarjolla pitkin iltaa. Koko komeus kustantaa vain edestakaisen kuljetusmaksun verran eli 5e, joka kerätään matkan aikana.

Pikkujouluilla palkitaan vuoden parhaan tuloksen kerhon jokavuotisessa pienoispistoolikilpailussa ampunut. Kokousta edeltävänä tiistaina ehdit vielä osallistua!

Kuljetus lähtee klo 16.00 TTY:ltä (Tarkempi lähtöpaikka ilmoitetaan myöhemmin ilmoittautuneille) ja klo 16.20 Tampere-talolta. Paluukuljetus majalta lähtee klo 23.30 ja siitä on mahdollista irtautua keskustaan jatkoille. Pikkujoulut ovat vain ja ainoastaan jäsenille!

Ennen pikkujouluja pidetään kerhon syyskokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat. Syyskokouksen esityslista löytyy alta.

Sitovat ilmoittautumiset 09.11. mennessä (HUOM. lyhyt aika) osoitteeseen puheenjohtaja (ät) takoru.fi. Kysymykset tapahtumasta voi esittää samaan osoitteeseen. Mainitse ilmoittautumisessasi ainakin seuraavat asiat:

 
(Päivitetty 08.11.2015)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere