20.10. Tutustumisammunnat Osmonkalliossa
Tutustumisammunnat 20.10.2015

Jotta vasta-alkajat pääsisivät helposti sisälle uuteen harrastukseen, järjestää TaKoRU tiistaina 20.10. klo 20.00:sta eteenpäin Osmonkallion sisäampumaradalla pienoispistoolin tutustumisammunnat.

Koska ajankohta on eittämättä hieman myöhäinen, toivomme, että halukkaat ampujat ilmestyisivät jo ennen kello 20.00:tä ulko-ovelle, jotta pääsemme aloittamaan ajoissa ilman mitään säätöä.
Tämä tapahtuma on perinteisesti tarkoitettu juurikin vasta-alkajille ammuntakipinän tartuttamiseksi. Mikäli ammunta tuntuu kiinnostavan edes hieman, kannattaa saapua paikalle, sillä tämän alemmaksi ei kynnys ammuntaharrastuksen aloittamiseksi kyllä tule.
Ko. tilaisuudessa neuvomme alusta- (ja kädestä)pitäen turvallisen aseenkäsittelyn, ratakäyttäytymisen sekä oikean ammuntatekniikan. Aseet hommataan paikalle kerhon puolesta, ja kunnon diilerien tapaan tarjoamme muutaman ensimmäisen koekierroksen patruunat, joten kokeilu ei maksa kuin saapumisen vaivan.
Jos ja kun ammunta alkaa sujua, myy kerho paikanpäällä lisää patruunoita kokonaisedulliseen normaalihintaan 3,50Eur./50ptr., joten mistään suuresta menoerästä ei siten pienoispistooliammunnassa jatkuvana harrastuksenakaan ole kysymys. Tämän lisäksi paikalla on läjäpäin muita kokeneita ampujia, jotka jakavat mielellään tietoutensa ja antavat ohjeita ammuntaharrastuksen alkuun pääsemiseksi.

Ajo-ohjeet Osmonkallioon löytyvät osoitteesta www.takoru.fi/?pg=osmari ja lisätietoa saa kerhomme ampumavastaavilta (ampumavastaavat ät takoru.fi).
 
(Päivitetty 08.10.2015)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere