28.-30.11. TaKoRUn ja ARUn SRA-kilpailut ja ammuntaviikonloppu Padasjoella
TaKoRU järjestää yhteistyössä veljeskerhonsa ARUn kanssa SRA-kilpailun ja ammunnan täyteisen viikonlopun Padasjoen koulutuskeskuksessa 28-30.11.2014. Paikalle siirrytään kimppakyydein eikä osallistuminen maksa mitään. Käytössämme on 150 m kiväärirata, 25 m pistoolirata, sekä sovellettu ampumapaikka. Tapahtuma on tarkoitettu vain TaKoRUn ja ARUn jäsenille.

Alustavan suunnitelman mukaan kilpailu sisältää kolme kiväärirastia, kaksi pistoolirastia ja yhden haulikkorastin. SRA-kilpailuun kuluu lauantaipäivän valoisat tunnit. Kisan jälkeen lauantaina iltahämärässä sekä sunnuntaina klo 12 alkaen on mahdollista harrastaa vapaamuotoisempaa harjoittelua kaikilla käytössämme olevilla radoilla.

Kilpailuun osallistuvilla on oltava SRA-kortti sekä ampumavakuutus (esim. Reserviläisten ampumaturva). Myös kortittomat voivat osallistua tapahtumaan mutta kilpailun aikana he toimivat toimitsijoina.

Tällainen pienimuotoinen kilpailu tutussa porukassa sopii mainiosti myös ensimmäiseksi SRA-kilpailuksi tuoreille SRA-ampujille. Kannattaa siis lähteä rohkeasti mukaan vaikka lajikokemusta ei vielä hirveästi olisikaan. TaKoRUn puolesta paikalle tuodaan myös lainakalustoa, joten ei hätää vaikka kaikkia kisassa tarvittavia asetyyppejä ei vielä kaapista löytyisikään.

Viikonlopun majoitumme parakissa, joka on sähköistetty ja lämmitetty. Sisävessaa ei ole käytössä. Illanviettoa varten käytössämme on myös erillinen saunarakennus sekä uimaranta.

Kaikkien osallistujien tulee ottaa tarpeelliseksi näkemänsä ruoka/vesimäärä mukaan, kerhon puolesta paikalle järjestetään rajallinen määrä juomavettä. Ruoka/juomavarastojen täydentäminen on tarpeen mukaan mahdollista Padasjoelta (8km keskustaan).

Ilmoittautumiset osoitteeseen pauli . jarvinen (ät) takoru . fi viimeistään 20.11.. Ilmoittautuessa kerro:
* Tarvitko kyytiä tai voitko tarjota sitä muille
* Mistä olet lähdössä
* Osallistutko kilpailuun ja missä luokassa (avoin/vakio)
* Mitä lainakalustoa tarvit
* Onko sinulla SRA-tuomarikorttia

Lisätietoja tapahtumasta voi kysellä osoitteesta pauli . jarvinen (ät) takoru . fi.
 
(Päivitetty 31.10.2014)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere