29.-30.08. TaKoRUn vaellus
TaKoRUn vaellus suuntautuu tänä vuonna Helvetinjärven kanssallispuistoon. Reissu kestää yhden yön yli ja yöpyminen tapahtuu laavu-/telttamajoituksessa. Aivan tarkkaa reittisuunnitelmaa ei ole vielä tehty, mutta käveltävää matkaa on tarkoitus tulla noin 30-40 km. Osalistujat saavat tapahtumasta ResUL:n kuntokortin kestävyystestisuorituksen "Jotos tai vaellus 25 km" (ks. http://www.resul.fi/index.phtml?s=132).

Lähtevä osasto kokoontuu perjantaina 29.8. klo 17.00 Hervannan Neste-asemalla. Tästä siirymme yhteiskuljetuksin Helvetinjärven alueelle (matkaa noin 90 km). Perjantai-iltana käveltävää yöpymispaikalle tulee ehkä 10 km lopun matkan jäädessä lauantaille. Takaisin sivistyksen pariin on tarkoitus ehtiä lauantaina illalla.

Reissu ei maksa mitään, mutta jokainen vastaa omasta muona- ja juomahuollostaan. Osallistujat tarvivat mukaan ainakin seuraavat varusteet:

* kantolaite
* hyvät kengät ja sukat
* säänmukainen ulkovaatetus
* makuupussi + -alusta
* vettä juotavaksi ja ruuan laittoon (useita litroja)
* puolentoista vuorokauden muonat

Helvetinjärven alueen karttaan on merkattu pari kaivoa/lähdettä, joita pyrimme hyödyntämään vesivarantojen täydentämiseen tarpeen mukaan. Ensimmäinen näistä osuu lähelle suunniteltua reittiä lauantaina aamupäivällä ja toinen iltapäivällä.

Seurue tarvii mukaansa myös osallistujamäärästä riippuvan määrän retkikeittimiä ja laavuja/telttoja.

Ilmoittautumiset mieluiten 24.8. mennessä osoitteeseen pauli . jarvinen ät takoru . fi. Kerro ilmoittautuessasi:
- voitko tuoda retkikeitintä
- voitko tuoda majoitetta
- voitko tarjota autokyytiä
 
(Päivitetty 04.08.2014)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere