04.03. Naisten ammunnat
Lähestyvän naistenpäivän kunniaksi, TaKoRU ovelasti järjestää täysin ilmaisen naisille suunnatun ammuntatapahtuman. Mikäli et ole koskaan päässyt kokeilemaan ammuntaa ja asia kiinnostaa sinua edes etäisesti, on tilaisuutesi tässä ja nyt! Nyt ei vaadita jäsenyyksiä tai kokemuksia, vaan tarkoituksena on levittää ammunnan ilosanomaa uusille ihmisille!

Ammuntakekkerit järjestetään tiistaina 4.3.2014 klo 20.00 Tammelassa Osmonkallion väestönsuojassa sisäampumaradalla. Tarkempi sijainti löytyy osoitteesta http://www.takoru.fi/?pg=osmari. Koska aloitusaika on hyvin myöhäinen, pyydetään kaikkia innokkaita saapumaan paikalle hyvissä ajoin, jotta tapahtuma saadaan käyntiin jouhevasti.

Paikanpäällä pääset kokeilemaan täysin ilmaiseksi pienoispistoolilla ampumista muutaman kierroksen verran. Tämä tapahtuma on perinteisesti tarkoitettu juurikin vasta-alkajille ammuntakipinän tartuttamiseksi. Tilaisuudessa neuvomme alusta- (ja kädestä)pitäen turvallisen aseenkäsittelyn, ratakäyttäytymisen sekä oikean ammuntatekniikan. Aseet, opastajat ja tarvittavat varusteet tulevat paikalle kerhon puolesta. Tapahtumassa pyritään siihen, että jokaisella on oma henkilökohtainen avustaja ja neuvoja kokoajan vieressä, joten ammuntaa ei tarvitse jännittää yhtään.

Mikäli intoudut ammunnasta kovasti illan aikana ja aikaa jää ylitse, voit jäädä paikalle kokeilemaan ammuntaa pitempäänkin. Tällöin kerho myy sinulle paikanpäällä lisää patruunoita naurettavan halpaan normaalihintaan 3
 
(Päivitetty 17.02.2014)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere