01.02. Veitsen vaara!
Itsepuolustusseminaari TaKoRU Ry:n jäsenille lauantaina 1.2.2014

Veitsen vaara -seminaarissa käsitellään teräaseuhkaa itsepuolustuksen näkökulmasta. Seminaari koostuu sekä teoria, että käytännön harjoitteluosuudesta. Teoriaosuudessa käydään läpi mm. teräaseiden roolia rikollisuudessa, veitsen vammantuottomekanismeja sekä vastatoiminnan periaatteita. Käytännön osuus sisältää mm. havainnointiharjoitteita sekä puolustautumista veitsiuhkaa ja veitsihyökkäystä vastaan.

Seminaari pidetään Hervannassa TTY:llä, ja se alkaa klo 11:00 teoriaosuudella Sähkötalon salissa S4. Käytännön harjoitteluosuus alkaa klo 13:00 Tamppi-Areenan uudessa ryhmäliikuntasalissa päättyen viimeistään klo 16:00.

Seminaarivarustukseksi suositellaan arkisia vaatteita joissa on taskuja. Mukaan kannattaa ottaa myös hieman retuuttamisesta kestävä takki tai pusakka sekä sisäliikuntakengät. Suojavarusteita ei tarvita, mutta mikäli sellaisia löytyy niin alasuojat, hammassuojat ja suojalasit voi ottaa mukaan.

Seminaariin osallistuminen ei vaadi minkäänlaisia ennakkotietoja taikka kokemusta kamppailulajeista. Seminaari on tarkoitettu TaKoRU Ry:n jäsenille.

Seminaarin ohjaa Janne Paavilainen, joka toimii Senshido-itsepuolustuslajin ohjaajana Tampereella Polte-salilla sekä harjoittelee perinteistä japanilaista budoa Bujinkan Reihan dojolla.

Seminaari on ilmainen. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen janne.paavilainen (ät) uta.fi.
 
(Päivitetty 15.01.2014)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere