29.10. Tutustumisammunnat Osmonkalliossa
Jotta vasta-alkajat pääsisivät helposti sisälle uuteen harrastukseen, järjestää TaKoRU tiistaina 29.10. klo 20.00:sta eteenpäin Osmonkallion sisäampumaradalla pienoispistoolin tutustumisammunnat.

Koska ajankohta on eittämättä hieman myöhäinen, toivomme, että halukkaat ampujat ilmestyisivät jo ennen kello 20.00:tä ulko-ovelle, jotta pääsemme aloittamaan ajoissa ilman mitään säätöä.

Tämä tapahtuma on perinteisesti tarkoitettu juurikin vasta-alkajille ammuntakipinän tartuttamiseksi. Ei siis tarvi arastella vaikka et olisi ikinä ennen ampunut pistoolilla (tai millään ruutiaseella).

Mikäli ammunta tuntuu kiinnostavan edes hieman, kannattaa saapua paikalle, sillä tämän alemmaksi ei kynnys ammuntaharrastuksen aloittamiseksi kyllä tule. Tilaisuudessa neuvomme alusta- (ja kädestä)pitäen turvallisen aseenkäsittelyn, ratakäyttäytymisen sekä oikean ammuntatekniikan. Tämän lisäksi paikalla on läjäpäin kokeneita ampujia, jotka jakavat mielellään tietoutensa ja antavat ohjeita ammuntaharrastuksen alkuun pääsemiseksi.

Aseet hankitaan paikalle kerhon puolesta, ja kunnon diilerien tapaan tarjoamme muutaman ensimmäisen kierroksen patruunat, joten kokeilu ei maksa kuin saapumisen vaivan. Jos koekierrosten jälkeen aikaa jää, voidaan ammuntaa jatkaa omakustanteisesti; tällöin käytetyt patruunat maksavat 3 EUR / 50 kpl. Mistään suuresta menoerästä ei siten pienoispistooliammunnassa jatkuvanakaan harrastuksena ole kysymys.

Ajo-ohjeet Osmonkallioon löytyvät osoitteesta www.takoru.fi/?pg=osmari ja lisätietoja voi kysellä osoitteesta ampumavastaavat (ät) takoru.fi.
 
(Päivitetty 15.01.2014)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere