27.04. Airsoft-konflikti
----------------------------------------------------------------------------
Videoita aikaisemmista peleistä voi katsoa alla olevasta linkistä.
http://www.youtube.com/user/STEKtuubi/videos?flow=grid&view=0
----------------------------------------------------------------------------

TaKoRU järjestää wapun kunniaksi airsoft-tapahtuman. Nyt on hieno mahdollisuus päästä rientämään luontoon ja nauttimaan keväisestä säästä hieman erilaisen harrastuksen parissa! Tavoitteena on pelata hyvässä seurassa airsoftia noin kuuden tunnin ajan.

Paikka: Orivesi
Aika: 27.4.2013
Lähtö: Obeliskilta klo 9:45
Paluu: noin klo 17-19

Mitä on airsoft: http://pirkanmaasoft.info/airsoft.html

Pelialue: Sijaitsee Orivedellä. Alueella on katettu tavaransäilytysalue, jossa voi paistaa makkaraa ja nauttia virvokkeita. Varsinaisella pelialueella on kaksikerroksinen talo, jossa sisällä paljon erilaisia huoneita. Alueella on myös pienempiä rakennelmia ja yksi raunioitunut tiilirakennus.

Mitä tämä kaikki maksaa: 20e TaKoRU:n jäseniltä ja 30e muilta (sisältäen kyyditykset). Kuitenkin, jos sinulla on omat varusteet olet tervetullut pelkän kyytimaksun hinnalla, joka on 5e. Kyytimaksuilla katetaan kilometrikorvaukset kuskeille.

Ilmoittautumisessa lähetä seuraavat tiedot osoitteeseen: jasenvastaava (ät) takoru.fi
NIMI:
SÄHKÖPOSTI:
PUHELINNUMERO:
TAKORUN JÄSEN, Kyllä/Ei:
KYYTI: Onko sinulla auto käytössä vai tarvitsetko kyydin? Kerho maksaa kilometrien mukaan kuskeille.
ASE: Perus/Oma/Erikoista. Haluatko peruspyssyn vai jotain erikoista? Jokaiselle varataan lähtökohtaisesti hyvää perustasoa oleva pyssy, joka käsittää joko konepistoolin tai rynnäkkökiväärin. Tämä sisältää itse aseen, lippaan ja kuulat. Mikäli haluat jotain erikoisempaa voit vilkaista niitä täältä: http://www.kuulakojootti.net/vuokraamo/etusivu/airsoft. Vuokrahinta saattaa nousta jonkin verran kalliimpien aseiden kanssa. Suuntaa näkee sivuilta.
SILMÄSUOJAT: Haluatko vuokrapakettiin vain suojalasit vai koko naaman peittävän maskin?
MAASTOPUKU: Vuokrapakettiin voi myös lisätä maastopuvun. Vuokrahinta on 5e. Lisätiedot Kuulakojootin sivuilta. Suosittelemme kuitenkin omia erävaatteita tai maastopukua. Tuulipukukin käy.

Jokaiseen vuokrapakettiin kuuluu aseen lisäksi lipas, akku, suojalasit, kuulat (2 000 kpl), kantolaukku ja hihanauhat, joilla erotellaan joukkueet peleissä.

Maksutiedot ja muut tarpeelliset lähetetään myöhemmin kun osallistujat ovat selvillä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.04! Mikäli osallistujamäärä räjähtää käsiin, ovat TaKoRU:n jäsenet etusijalla.

Tapahtumassa noudatettavat säännöt: http://pirkanmaasoft.info/pelisaannot.html.
- Säännöt käydään lävitse ennen pelien alkua

Paikan päälle tulee muutama kaveri Pirkanmaasoft Ry:stä opastamaan ja kertomaan lajista.

LISÄTIETOJA: Kasper Saren, kasper.saren (ät) tut.fi
 
(Päivitetty 15.01.2014)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere