29.09. Partiotaitokilpailu 2012 (täynnä)
TaKoRU:n partiotaitokilpailu 2012

KILPAILU ON TÄYNNÄ, ENEMPÄÄ ILMOITTAUTUMISIA EI OTETA VASTAAN.

TaKoRU järjestää jälleen maankuulun ja jännittävän partiotaitokilpailunsa! Luvassa toiminnallista ammuntaa, sotilaallisia rasteja ja todennäköisesti kurjaa ilmaa. Ken saa kiertopalkintoon nimensä tänä vuonna? Keistä on haastamaan edellisien vuosien voittajat? Keiden nimet tulevat herättämään kauhua ja pelkoa tavallisten kuolevaisten joukossa seuraavan vuoden ajan?


Mitä ja missä:

TaKoRUn partiotaitokilpailu 29.9.2012 Tampereella TaKoRU:n jäsenille sekä muille reserviläisille. Lähtö lauantaina aamutuimaan TTY:ltä ja matkaa noin 25 km. Reitti kulkee metsämaastossa, hiekkateillä ja rakennetulla alueella riippuen reittivalinnoista. Osallistuvien partioiden koko saa olla 2-3 henkeä, mutta osa rasteista vaatii 3 hengen partion täysien pisteiden saavuttamiseksi. Kilpailu päättyy lauantai-iltana auringon laskettua TTY:llä, jolloin jälkipelit, protestit ja palkintojen jako Konetalon saunalla hyvässä hengessä.


Mitä maksaa ja mitä saa:

Kaikki kilpailuun osallistujat saavat yhden KERTAUSHARJOITUSVUOROKAUDEN riippumatta siitä kilpailetteko verenmaku suussa vai käyttekö vain rennolla lauantai kävelyllä. Lisäksi saatte mahdollisuuden tavoitella TaKoRUn arvostettua kiertopalkintoa ja päästä kokeilemaan ruostuneita sotilastaitojanne. Iltasella on vielä tarjolla saunaa ja pientä nakerrettavaa kerhon puolesta, sekä virvokkeita omakustannehintaan. Kaikki tämä ilo vain 20e per partio, joten ilmoittaudu heti!


Varusteet:

Pakolliset varusteet yksittäiselle kilpailijalle:
-Sään ja maaston mukainen vaatetus
-Reppu
-Juomapullo tai astia, min. 2 litraa
-Evästä kisan ajaksi
-Muistiinpanovälineet
-Puukko
-Henkilöllisyystodistus

Pakolliset varusteet partiolle:
-Kompassi
-Ensiapulaukku
-Karttapussi esim. Minigrip-pussi
-Valaisin
-Toimiva ja ladattu kännykkä hätätilanteiden varalle

Kielletyt varusteet:
-Elektroniset paikantamisvälineet

Muita varusteita voi ottaa oman mielensä mukaan. Partio kantaa kaiken tavaransa koko kilpailun ajan. Matkan varrella ei myöskään ole vesi täydennyksiä.


Ilmoittautuminen:

- Ilmoittautumiset viimeistään 23.9.2012 osoitteeseen antti.laalahti@takoru.fi.
- Vain ensimmäiset 8 partiota mahtuu mukaan, joten ole nopea.
- Ilmoita partion nimi, partionjohtajan nimi, partionjohtajan sähköposti ja puhelinnumero, sekä partion muiden jäsenten nimet.
- Maksa osallistumismaksu 20e TaKoRUn tilille TSOP Hervanta FI 10 5731 6520 0172 05 ja pistä viestikenttään: Partiotaitokilpailu 2012 ja partionne nimi.
- Lisäksi vielä jokainen partion jäsen ILMOITTAUTUU HENKILÖKOHTAISESTI MPK:n järjestelmän kautta JOTTA KERTAUSHARJOITUSVUOROKAUDET SAADAAN KIRJATTUA. Eli www.mpk.fi -> koulutuskalenteri -> hae kohtaan: \"takoru\" -> TAKORU partiotaitokilpailu 1100 12 12015 -> Ilmoittaudu -> Jne. Tämäkin ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 23.9.2012.


Muuta:

Kilpailusta tulee lisätietoa ilmoittautuneille partioille, kun ilmoittautumisaika on umpeutunut. Mikäli kilpailu on täynnä, ilmoitetaan siitä tällä sivulla.


Lisätietoja:

Kysymyksiä saa esittää kilpailun johtajalle Antti Laalahdelle, joko sähköpostilla antti.laalahti@takoru.fi tai soittamalla suoraan 040 777 3747.


--------------------------------------------------
Kilpailu on taisteltu lävitse ja tästä löytyvät lopputulokset partioittain:

Sija______Partio___________Pisteet

1.________urp
 
(Päivitetty 08.01.2013)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere