30.06. ORUPin SRA-SM 2012 karsintakilpailut
Hei,

Sovelletun reserviläisammunnan SM-kisat lähestyvät taas. Tänä vuonna SM-kisat pidetään Pahkajärvellä 28. - 29.7.2012.

Opiskelijain reserviupseeripiiri ry (ORUP) lähettää edustusjoukkueen kokoonpanolla 2+2 ampujaa. Näistä 2 valitaan pohjoisen yhdistyksistä ja 2 etelän yhdistyksistä. Etelän karsinnat pidetään lauantaina 30.6.2012 Padasjoella, ja tähän karsintaan voivat osallistua ORUP:in Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Helsingin yhdistysten jäsenet. Padasjoella on parakkimajoitus ja saunomismahdollisuus, joten varustaudu asianmukaisesti. Paikalle voi tulla jo perjantaina 29.6 noin klo 16 jälkeen ja varaus on koko viikonlopulle. Lauantai-iltana ja sunnuntainakin voi radan säännösten puitteissa ampua vapaammin, ja tietysti saunoa reippaassa reserviläishenkisessä porukassa. Karsinnoissa ammutaan pistoolilla, haulikolla ja kiväärillä. Jos tarvitset laina-asetta, niin tukeudu ensisijaisesti oman yhdistyksesi kalustoon ja patruunoihin. Jos olet jo saanut paikan SM-kisoihin (toimitsija, eri yhdistyksen edustuspaikka tms.) tai tiedät että et pääse SM-kisoihin heinäkuussa, niin voit silti osallistua Padasjoen kilpailuihin harjoitusmielessä. Kerro ilmoittautuessasi, jos et osallistu SM-kisojen valintoihin.

Padasjoki-viikonlopun yhteydessä on tarpeen mukaan mahdollista suorittaa SRA turvallisen ampujan näyttökoe perjantaina klo 18-20, tai
karsintakilpailun jälkeen sunnuntaina klo 12-14. Perjantaina läpi päästy koe antaa osallistumisoikeuden luonnollisesti myös SM-kisojen valintoihin. Näyttökokeeseen voi osallistua, jos on suorittanut hyväksytysti teoriaosuuden alle 6kk sisällä. Sekä näyttökokeeseen että karsintakilpailuihin tarvitaan voimassa oleva vakuutus (reserviläisen
ampumaturva tai SAL lisenssi). Vakuutuksen puuttuminen riittää perusteeksi sulkea ampuja pois kilpailusta, joten huolehdi ajoissa vakuutukset kuntoon.

Ilmoittautumiset karsintoihin oman yhdistyksesi ampumavastaavan kautta (pauli.jarvinen ät takoru.fi) viimeistään 15.6. klo 12.00. Piiritason kilpailut ovat hyvää harjoitusta ja kisakokemusta myös aloitteleville ampujille. Kerro ilmoittautuessasi ainakin seuraavat tiedot:
- Nimi
- Puhelinnumero
- Sähköposti
- Osallistutko SRA näyttökokeeseen
- Osallistutko SM-kisan valintoihin
- Avoin vai vakioluokka
- Tuletko yksin omalla autolla vai voitko tarjota kimppakyytejä muille vai tarvitsetko kyydin itse
- Haluat saapua perjantaina vai lauantaina vai sunnuntaina
- Haluat poistua perjantaina vai lauantaina vai sunnuntaina

Käytännön järjestelyistä, kimppakyydeistä yms. yhdistyksenne osalta vastaa ampumavastaava (pauli.jarvinen ät takoru.fi), ja jos on kysyttävää itse karsintakilpailusta tai näyttökokeesta, niin lisätietoja saa sähköpostitse allekirjoittaneelta.

Sampo Remes
hallituksen jäsen ARU ry
sampo.j.remes@gmail.com
 
(Päivitetty 08.01.2013)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere