06.03. Naistenammunnat Osmonkalliossa
Jotta vasta-alkajatkin pääsisivät helposti sisälle uuteen harrastukseen, TaKoRU järjestää tiistaina 06.03 lähestyvän naistenpäivän kunniaksi erityisesti naisille suunnatut pienoispistoolin tutustumisammunnat. Toisenkin sukupuolen edustajat ovat luonnollisesti tervetulleita!
Paikka on Tammelassa Osmonkallion sisäampumaradalla ja tilaisuus alkaa klo 20.00.

Koska ajankohta on eittämättä hieman myöhäinen, toivomme, että halukkaat ampujat ilmestyisivät jo ennen kello 20.00:tä ulko-ovelle, jotta pääsemme aloittamaan ajoissa ilman mitään säätöä.
Tämä tapahtuma on perinteisesti tarkoitettu juurikin vasta-alkajille ammuntakipinän tartuttamiseksi. Mikäli ammunta tuntuu kiinnostavan edes hieman, kannattaa saapua paikalle, sillä tämän alemmaksi ei kynnys ammuntaharrastuksen aloittamiseksi kyllä tule. Ko. tilaisuudessa neuvomme alusta- (ja kädestä)pitäen turvallisen aseenkäsittelyn, ratakäyttäytymisen sekä oikean ammuntatekniikan. Aseet hommataan paikalle
kerhon puolesta, ja kunnon diilerien tapaan tarjoamme muutaman ensimmäisen koekierroksen patruunat, joten kokeilu ei maksa kuin saapumisen vaivan.
Jos ja kun ammunta alkaa sujua, myy kerho paikanpäällä lisää patruunoita kokonaisedulliseen normaalihintaan 3,00 Eur./50ptr., joten mistään suuresta menoerästä ei siten pienoispistooliammunnassa jatkuvana harrastuksenakaan ole kysymys. Tämän lisäksi paikalla on läjäpäin muita kokeneita ampujia, jotka jakavat mielellään tietoutensa ja antavat ohjeita ammuntaharrastuksen alkuun pääsemiseksi.

Ajo-ohjeet Osmonkallioon löytyvät kerhon nettisivuilta www.takoru.fi ja lisätietoa saa kerhomme ampumavastaavilta.
 
(Päivitetty 08.01.2013)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere